📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
nauczyli się mówić, robić więcej niż zbieranie bawełny, tzn udawać, że robią, jeszcze tego brakuje, żeby przybierali kolor skóry człowieka
Nie matura, a chęć szczera zrobi z Ciebie... a ni chuja. Oni nigdy ludźmi nie będą
Bo każdy jest dobry w środku. Nawet murzyn jak zrzuci swoją czarną powłokę z czystego zła.
w Sosnowcu by go uratowali?O szpital pytam.
@2xup
Właśnie dlatego się spowiada: kradłem, piłem, kradłem, piłem......
Właśnie dlatego się spowiada: kradłem, piłem, kradłem, piłem......
Co robimy? Obłazimy. Spoko
Jakbyś nie wiedział analfabeto to żaden czarny tylko biedny człek z Bangladeszu bądź Pakistanu...
Z takim akcentem mógłby i być nawet z południowego Nepalu bądź z Myanmar (stara Birma)...
Podstawowa wiedza i rozpoznawanie języków.... Wiem, u Ciebie nawet pewnie z ojczystym językiem kiepsko.
Z takim akcentem mógłby i być nawet z południowego Nepalu bądź z Myanmar (stara Birma)...
Podstawowa wiedza i rozpoznawanie języków.... Wiem, u Ciebie nawet pewnie z ojczystym językiem kiepsko.
Gerwaza Up, powiedz mi prose jaka jest bezpieczna predkosc i zaglebienie freza palcowego 25mm w czarnym granicie na obrabiarce cnc Intermac do kamienia. Podstawowa wiedza na temat centruw obróbczyh na ktorych opiera sie wspolczesny przemysl.
Kurwa pierdolony lingwista się znalazł.
Kurwa pierdolony lingwista się znalazł.
Yannkes, a ty co się przyjebałeś? Nudzi ci sie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów