Po robocie na zmywaku rozrywka się należy jak imigrantu zasiłek
Po robocie na zmywaku rozrywka się należy jak imigrantu zasiłek
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lina i stołek, wysokie budynki to co, narzędzia do "resocjalizacji"? Piszesz o "zwalczaniu pedałozy" za pomocą wyżej wymienionych rzeczy. Kurwa, nawet swoich żałosnych przekonań nie jesteś w stanie obronić, od razu się wycofujesz jak zbity kundel "nie o to chodziło" - to ciekawe o co. Myślę, że to było nieudolnie zakamuflowane nawoływanie do zabijania ludzi, ktoś powinien ci się przyglądać 24/7.
Piszesz o walce z ograniczeniami a sam masz ograniczony światopogląd, nie dopuszczasz do siebie istnienia ludzi o innej orientacji. Piszesz, że są pojebani i należy ich "zwalczać". Ciężką pracę zacznij od siebie, polecam zastosować takie środki, o których wspominasz przy kwestii rozwiązania kwestii pedałozy. Powodzenia
Nawoływanie do zabijania a sugestia skończenia ze sobą w przypadku przegranej z chorobą to dwie różne rzeczy. Nie masz do czego innego się przypierdolić to silisz się na supernadinterpretację. Albo celowo- no to słabo bo już cie zdemaskowałem, albo niecelowo- wówczas jesteś po prostu głupi. I to tak fest.
Rozumiem twoje gejowskie oburzenie, w końcu moja wypowiedź uderzyła bezpośrednio w ciebie. Nie akceptuję pedryli, ponieważ są zboczeni i nienormalni i to oni powinni nad sobą pracować a nie ja.
Abraxiu, nie tylko jesteś lewackim żydem homoseksualistą. Jesteś również hipokrytą.
Ty piszesz prymitywne zniewagi a ja wysmakowany podjazd
Nawoływanie do zabijania a sugestia skończenia ze sobą w przypadku przegranej z chorobą to dwie różne rzeczy.
Faktycznie, mój błąd - źle zinterpretowałem twój post. Więc sugerujesz ludziom samobójstwo, ponieważ są innej orientacji. Ciekawe.
jesteś po prostu głupi
Zdemaskowałeś mnie.
Rozumiem twoje gejowskie oburzenie, w końcu moja wypowiedź uderzyła bezpośrednio w ciebie.
Przez to, że nie jestem za teorią, że homoseksualizm to choroba, uważasz mnie za geja - geniusz
Loaloa jest fenomenalny. Jak coś napisze, to wam rozjebane dupy jeszcze kilka dni pulsują.
Naprawdę legendarny mistrz.
Podejrzewam, że tak jak ja ma przedni ubaw jak widzi wasze dolegliwości analne.
Myślę że raczej nikt bólu dupy nie ma, ale bardziej zażenowanie jego wkurwianiem. Bardziej fascynujące jest to że Wy macie radochę z tego ze kogoś wyzywacie, jak niedorozwoje z podstawówki.
niezłe cwaniaki
piszą anonimowo, takie czasy, kiedyś normalnie to skopałby dupę, ośmieszył, zgnoił idiotę,
znalazłaby się też ciota co by ich wyruchała,
a tak cwaniaki piszą co chcą, bo huje mają założone kondomy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów