Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
maciek24043 2014-01-01, 21:00
No to ci muszę pogratulować, zajebista pasja, kosztowna ale warto!
Zgłoś
Tasak_PL 2014-01-01, 21:02
mi się na moto udało zrobić jakieś 3 tys kilometrów po lasach itd
Zgłoś
wonw 2014-01-01, 21:05
Nienawidzę nissana patrola kompletnie w nim nie czujesz się wolnym i szczęśliwym człowiekiem, to auto dla ludzi o małym penisie, dlatego wymieniłem się na quada kodiak 450
Zgłoś
xXMolochXx 2014-01-01, 21:10 2
1,5 miesiąca urlopu od Quada... W końcu w ten weekend można będzie poszaleć, aż się ręce zacierają gdy patrzy się na ten filmik, pozdro dla wszystkich offroaderów
Zgłoś
BobSapp 2014-01-01, 21:22
Jakby mnie kurwa było na takie coś stać, to chętnie :/
Zgłoś
Doremi 2014-01-01, 21:32
Pff, ściągnij sobie Spin Tires i zrozum noł lajfów
Zgłoś
blendziooh 2014-01-01, 21:33 2
Bardzo fajnie, że masz autorze pasję i fajnie się bawisz, ale wkurwiłeś mnie tym "oderwijcie się od kompa".
No spoko, tylko, że większość użyszkodników sadistica to młodzież, gdyby każdy miał bogatych starych albo możliwości pracowania tak, aby sobie zarobić na terenówkę za grube tysiące, quada czy enduraka.
Internet jest najtańszym źródłem spędzania wolnego czasu. Nie bój się każdy chętnie robiłby to co ty.
Pozdrawiam.
Zgłoś
luxik1988 2014-01-01, 21:34 2
Znam wielu ludzi, którzy mają fajne żony/mężów i gromadkę dzieciaków, pracę, własny dom i lubią sobie jednocześnie pograć na playstation w fifę lub pojeździć wirtualnie w F1 czy innej serii wyścigowej

No-life to gruby chuj siedzący przed kompem cały dzień, wpierdalający czypsy i puszczający śmierdzące bąki w pokoju, lubiący sobie zwalić do pań z rozszerzeniem jpg, bo kurwa po co wziąć się w garść i coś osiągnąć w realnym życiu.

Z graniem jest jak z wódką. Można pograć/wypić ale trzeba też znać umiar i ogarnąć się w porę.

Autor filmiku chce za wszelką cenę pokazać, że jest lepszy od wszystkich, bo ma ciekawszą pasję w porównaniu z resztą pierdolonego motłochu. Taki był Twój cel? Waliłeś sobie do tego filmiku?
Zgłoś
Megastolec 2014-01-01, 22:27
Szkoda czasu,straciłem prawie 9 min życia.Nie polecam.
Zgłoś
damianek222 2014-01-01, 22:38 1
Hehehe. Za hajs matki baluj
Zgłoś
Dopek 2014-01-01, 22:45 1
Mam nadzieję, że za rok też wpadniesz do Żagania na nasze tereny i rajdy Daj znać to może na jakieś piwko się zgadamy Pozdrawiam i dzięki za dobrą zabawę na rajdach
Zgłoś
Drulec 2014-01-01, 23:29 1
Czasem mam taki dzien ze biore rower wypuszczam troche powietrza z opon i udaje ze to KTM..
Zgłoś
recelo 2014-01-02, 15:08
Kup mi takiego crossika to się oderwę od kompa i nagram filmik a nóż będzie coś na harda
Zgłoś
krzysiek0909 2014-01-02, 23:59
Jeszcze 2-3 lata ciężkich robót i też zacznę czasami odrywać się od kompa:/
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem