Bardzo cenna rada od Pana z ładnym akcentem, angielski na poziomie gimnazjum, niepotrzebny do zrozumienia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Bardzo cenna rada od Pana z ładnym akcentem, angielski na poziomie gimnazjum, niepotrzebny do zrozumienia.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no_idea. napisał/a:
angielski na poziomie gimnazjum
Naprawdę mówisz o POLSKIM GIMNAZJUM?
To chyba sobie kpisz, że gimbaza to zrozumie.
No nie wiem ja na koniec gimnazjum, a dokładniej w I LO podchodziłem do FCE, myślę, że w gimnazjum spokojnie bym to zrozumiał, ale mogę się mylić...
Dowiem się za kilka lat, brat w 3ciej klasie podstawówki
Dowiem się za kilka lat, brat w 3ciej klasie podstawówki
Ja przykładowo w gimnazjum miałem niemiecki ,więc mam prawo nie rozumieć co ten typ gada
W sumie po niemiacku tez nic nie umiem ;]
suabo napisał/a:
Ja przykładowo w gimnazjum miałem niemiecki ,więc mam prawo nie rozumieć co ten typ gada
Fakt, masz prawo nie rozumieć. Po co się uczyć?! to wszystko i tak służy zrobieniu z nas maszyn itd. itp. ... ale jak się nie nauczysz to nigdzie za granicą sobie wśród obcokrajowców nie poradzisz, zostaniesz w Polsce i prawdopodobnie jako że wykształcenia posiadać nie będziesz, zostaniesz maszyną sprzątającą chodniki co jak co ale nauka języków jest coś warta w życiu, więc przemyśl jeszcze raz swoją wypowiedź, a jeśli dojdziesz do takich samych wniosków co wcześniej, to bardzo cie proszę, nie udzielaj więcej żadnych komentarzy...
Walassss napisał/a:
Naprawdę mówisz o POLSKIM GIMNAZJUM?
To chyba sobie kpisz, że gimbaza to zrozumie.
Poproś, to może Ci ktoś przetłumaczy
Dziękuję za piwka, to mój pierwszy temat po kilku latach biernego oglądania :p
myślałem, że jebnie kogoś w łeb i ten ktoś mu go przyniesie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów