📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Tato, patrz jaki ładny piesek
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyrachowanie godne podziwu.
Co to do kurwy jest za kryminał?
Opis z pizdy. Widać przecież, ze to jakis bar albo inny syf tuż przy ulicy
W mexyku czy tam innym kurwa Peru i Brazylii więzienia tak wyglądają ale typ mi nie wygląda na strażnika (bo tam zapewne takich śmiałków nie ma) tylko współwięźnia albo inna pizde która se sploowy nie potrafi upilnowac
Wiezienie o zaostrzonym rygorze.
Odjebał typa, nawet mu brew nie drgnęła .
Prosty napisał/a:
Co to do kurwy jest za kryminał?
Nikt nie mowił, że to kryminał... tylko jego zawód był napisany w tytule
Blaszanajajeczniczka napisał/a:
Nikt nie mowił, że to kryminał... tylko jego zawód był napisany w tytule
Ty w chuja lecisz czy tak serio serio ?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów