Ogień może iść spać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Ogień może iść spać
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Idioci. Ja takich metod używałem już jako dziecko. Jak sprzątałem to wszystkie brudy wpierdalałem pod gumoleum (gumolit). Potem takie dziwne górki były na podłodze - ale generalnie czysto.
To powinno być na stanie w każdym nowszym bmw z dieslem. Można by spuścić zasłonę wstydu na to premium gówno za milion monet, gdy - jak wiele innych tej marki - zapali się (ze wstydu) na drodze.
Wszystko fajnie, pieknie ale i tak trzeba będzie dogasić wodą
Na ile zostawiamy ? Bo zgaduję że puki gorące momentalnie się rozpali jak tlen dostanie. Do tego opary benzyny mogą kumulować się pod kocykiem...
I jak otworzysz na tlen benzynę podgrzaną do 100-200 stopni...
I jak otworzysz na tlen benzynę podgrzaną do 100-200 stopni...
Widelecc napisał/a:
To powinno być na stanie w każdym nowszym bmw z dieslem. Można by spuścić zasłonę wstydu na to premium gówno za milion monet, gdy - jak wiele innych tej marki - zapali się (ze wstydu) na drodze.
bul dupy pedała
jak masz w chuj miejsca dookoła to może i tak, ciekawe jakby sobie poradzili na normalnym parkingu
Kocem przykryjesz i wyjdzie to samo, dlatego zawsze mam koc w bagażniku
Woooow normalnie szok, odkryli koc azbestowy ))) Pewnie już wiedza, że azbestu nie wolno używać, poszła w zapomnienie, więc teraz się to przedstawi jako innowację ))
Widelecc napisał/a:
To mercedes jest
@Widelecc na szczęście tobie posiadanie BMW od 2015 w górę nie będzie groziło przez najbliższe 15 lat, także nie spinaj i jedź zatankuj opla lpg, a korek włóż w dupę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów