18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mlekozklasa 2016-01-15, 10:15 8
Ciągle brakuje organów do przeszczepów. Ciągle mamy za mało motocyklistów...
Zgłoś
C.Z.E.S.I.E.K 2016-01-15, 10:17
Oglądać do 0:13, później już leży w pozycji 9 (leży i nie dycha)
Zgłoś
Sol 2016-01-15, 10:44 46
@mlekozklasa Nie chcę się z Tobą kłócić, ale mam znajomą pielęgniarkę, która powiedziała mi, że niezbyt trafnie nazywa się motocyklistów dawcami. Po prostu jeśli taki delikwent jest przywożony do szpitala, to z reguły nawet mimo niewielkich obrażeń zewnętrznych, w środku jest wszystko tak zmielone, że narządy się nie nadają do przeszczepów...
Zgłoś
Misiek_KRK 2016-01-15, 10:55 14
SolAngelica napisał/a:

.... to z reguły nawet mimo niewielkich obrażeń zewnętrznych, w środku jest wszystko tak zmielone, że narządy się nie nadają do przeszczepów...

nie jest zmielone tylko jest przekrwione lub doszło do wielonarządowego wylewu co niestety eliminuje organy do przeszczepu. Jedynie serce które jest dobrze zabezpieczone przy mniejszych obrażeniach może się nadawać.
Dobrymi dawcami sa Ci którym złamie kręgosłup szyjny. Obrażenia wewnętrzne niewielkie, organy zdrowe a i dawca nie nacierpiał się długo
Zgłoś
Sol 2016-01-15, 11:12
@Misiek No, tak niefortunnie użyłam tego słowa "zmielone", przepraszam.
Zgłoś
nowynick 2016-01-15, 11:22 4
to ja niepotrzebnie zaleczam bezsenność taką drogą wódą a to wystarczy łbem wyjebać?
Zgłoś
Donmenello 2016-01-15, 11:46 4
Gdyby szybciej zapierdalał to by się mu nic nie stało
Zgłoś
Novik 2016-01-15, 12:13
@czesiek99 własnie że dycha a raczej chrapie, przejebanie się wjebał w ten murek :/
Zgłoś
NastyRascal 2016-01-15, 12:43 4
tu sie nie ma z czego smiac... Ed ma narkolepsje...
Zgłoś
Neton 2016-01-15, 13:03 6
Jestem motocyklistą i stwierdzam. Za słabo przyjebał. Przez takich baranów mamy taką opinie jaką mamy. Sam mam ścigacza i jak chce po zapierdalać to jadę na tor ( W Bydgoszczy dla zabawy z zakrętami i raz byłem w Poznaniu Polecam ) Szkoda mi jak zawsze przy takich zdarzeniach motocykla bo nie lubię patrzeć jak się dobra maszyna psuje
Zgłoś
M................w 2016-01-15, 13:32 4
Neton napisał/a:

Jestem motocyklistą i stwierdzam. Za słabo przyjebał. Przez takich baranów mamy taką opinie jaką mamy. Sam mam ścigacza i jak chce po zapierdalać to jadę na tor ( W Bydgoszczy dla zabawy z zakrętami i raz byłem w Poznaniu Polecam ) Szkoda mi jak zawsze przy takich zdarzeniach motocykla bo nie lubię patrzeć jak się dobra maszyna psuje

Aha, stwierdzam. Że chyba nie masz "," na klawiaturze. Masz tu kilka ,,,,,,

A dawca dobrze zajebał, mam nadzieję, że jakieś organy dla potrzebujących się ostały
Zgłoś
Ramsey007 2016-01-15, 13:33 1
Neton

My w Krakowie mamy tylko Zakopiankę, bo pierdolone ekonieroby upierdolą tor, który ma powstać z budżetu obywatelskiego...
Zgłoś
JedediaszeQ 2016-01-15, 13:50
Ed zszedł... Kochanie Ed zszedł...
Zgłoś
TT4 2016-01-15, 13:51
ckliwe kurwa ckliwe....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem