📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ciągle brakuje organów do przeszczepów. Ciągle mamy za mało motocyklistów...
Oglądać do 0:13, później już leży w pozycji 9 (leży i nie dycha)
@mlekozklasa Nie chcę się z Tobą kłócić, ale mam znajomą pielęgniarkę, która powiedziała mi, że niezbyt trafnie nazywa się motocyklistów dawcami. Po prostu jeśli taki delikwent jest przywożony do szpitala, to z reguły nawet mimo niewielkich obrażeń zewnętrznych, w środku jest wszystko tak zmielone, że narządy się nie nadają do przeszczepów...
SolAngelica napisał/a:
.... to z reguły nawet mimo niewielkich obrażeń zewnętrznych, w środku jest wszystko tak zmielone, że narządy się nie nadają do przeszczepów...
nie jest zmielone tylko jest przekrwione lub doszło do wielonarządowego wylewu co niestety eliminuje organy do przeszczepu. Jedynie serce które jest dobrze zabezpieczone przy mniejszych obrażeniach może się nadawać.
Dobrymi dawcami sa Ci którym złamie kręgosłup szyjny. Obrażenia wewnętrzne niewielkie, organy zdrowe a i dawca nie nacierpiał się długo
to ja niepotrzebnie zaleczam bezsenność taką drogą wódą a to wystarczy łbem wyjebać?
Gdyby szybciej zapierdalał to by się mu nic nie stało
@czesiek99 własnie że dycha a raczej chrapie, przejebanie się wjebał w ten murek :/
tu sie nie ma z czego smiac... Ed ma narkolepsje...
Jestem motocyklistą i stwierdzam. Za słabo przyjebał. Przez takich baranów mamy taką opinie jaką mamy. Sam mam ścigacza i jak chce po zapierdalać to jadę na tor ( W Bydgoszczy dla zabawy z zakrętami i raz byłem w Poznaniu Polecam ) Szkoda mi jak zawsze przy takich zdarzeniach motocykla bo nie lubię patrzeć jak się dobra maszyna psuje
Neton napisał/a:
Jestem motocyklistą i stwierdzam. Za słabo przyjebał. Przez takich baranów mamy taką opinie jaką mamy. Sam mam ścigacza i jak chce po zapierdalać to jadę na tor ( W Bydgoszczy dla zabawy z zakrętami i raz byłem w Poznaniu Polecam ) Szkoda mi jak zawsze przy takich zdarzeniach motocykla bo nie lubię patrzeć jak się dobra maszyna psuje
Aha, stwierdzam. Że chyba nie masz "," na klawiaturze. Masz tu kilka ,,,,,,
A dawca dobrze zajebał, mam nadzieję, że jakieś organy dla potrzebujących się ostały
Neton
My w Krakowie mamy tylko Zakopiankę, bo pierdolone ekonieroby upierdolą tor, który ma powstać z budżetu obywatelskiego...
My w Krakowie mamy tylko Zakopiankę, bo pierdolone ekonieroby upierdolą tor, który ma powstać z budżetu obywatelskiego...
Ed zszedł... Kochanie Ed zszedł...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów