📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
niezły kawałek, ale wątpie zeby tanczył na tzw. żywioł. do takiej muzyki trzeba przygotowac kazdy ruch, bo w trakcie nie wiedomo jaki dzwiek cie zaskoczy i z jaka czestotliwoscia itd itd. Ale koles ładnie nagina i muzyka tez Gornopólkowa. Piwo - jednym słowem
TO pewnie BOB się przebrał i napierdala
(jak chcesz więcej, to w oryginale nuta nazywa się "remont pokoju w Łochowie")
ja tam bym chciała żeby mnie ruchał
skórzane(czy z czegoś podobnego) spodnie, których krok kończy się przy kolanach. może i talent do tańczenia to on ma, ale dobrego gustu to tyle co teraz dziewic w gimnazjum.
kurwa ale o co chodzi
victoria napisał/a:
ja tam bym chciała żeby mnie ruchał
ja bym cię ruchał pod warunkiem że założyłabyś taką maskę na ryj, bo inaczej to nie a flagi hańbić nie będę
ogolnie lubie ogladac jak ludzie tancza dubstep bo to jest naprawde niesamowite. ale ten typ to miota sie jak na teledysku Boney M
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów