Double penetration
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
przylaczam sie do pytania butcher_sad
up - no dobra kolejarz, ja pierdolę, każdy tylko łapie za słówka żeby się popisać, piw nazbierać, błysnąć albo nie wiem po chuj, ledwo się człowiek pomyli, a przecież nie jest maszyną i już się przypierdalają, jakby sami byli bezbłędnymi skurwysynami.
Również przyłączam się do pytania butcher_sad
@Bam_Bam
nie spinaj tak, bo bardziej przeżywasz niż to jest potrzebne. Jak używasz jakiejś terminologii to używaj prawidłowej, jak nie jesteś pewien to jej nie używaj. Nie rozumiem co masz za problem. Jakbyś nazwał jamnika rottweiler i ktoś by Cię poprawił to też byś się spinał, że ktoś się czepia?
nie spinaj tak, bo bardziej przeżywasz niż to jest potrzebne. Jak używasz jakiejś terminologii to używaj prawidłowej, jak nie jesteś pewien to jej nie używaj. Nie rozumiem co masz za problem. Jakbyś nazwał jamnika rottweiler i ktoś by Cię poprawił to też byś się spinał, że ktoś się czepia?
Up - no doobra może trochę przegiąłem, przepraszam, to się więcej nie powtórzy Wyrwałem z ciśnieniem bo ciągle widzę takie komentarze, praktycznie w co drugim temacie, w których ludzie czepiają się o naprawdę mało istotne szczegóły.
Jak Tarzan się ogolił? I dlaczego nie ma długich kłaków?
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów