18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
butcher_sad 2012-11-14, 14:11 2
zna ktoś tytuł?
o ile to film
Zgłoś
Bam_Bam 2012-11-14, 14:19 12
Albo tak:

Zgłoś
AmnetikDXM 2012-11-14, 14:37
przylaczam sie do pytania butcher_sad
Zgłoś
dth 2012-11-14, 17:43
nie wiem w którym miejscu tu masz dp
Zgłoś
Bam_Bam 2012-11-14, 17:51 1
up - no dobra kolejarz, ja pierdolę, każdy tylko łapie za słówka żeby się popisać, piw nazbierać, błysnąć albo nie wiem po chuj, ledwo się człowiek pomyli, a przecież nie jest maszyną i już się przypierdalają, jakby sami byli bezbłędnymi skurwysynami.
Zgłoś
q................Y 2012-11-14, 18:22
Również przyłączam się do pytania butcher_sad
Zgłoś
dth 2012-11-14, 22:44
@Bam_Bam
nie spinaj tak, bo bardziej przeżywasz niż to jest potrzebne. Jak używasz jakiejś terminologii to używaj prawidłowej, jak nie jesteś pewien to jej nie używaj. Nie rozumiem co masz za problem. Jakbyś nazwał jamnika rottweiler i ktoś by Cię poprawił to też byś się spinał, że ktoś się czepia?
Zgłoś
Bam_Bam 2012-11-14, 23:02
Up - no doobra może trochę przegiąłem, przepraszam, to się więcej nie powtórzy Wyrwałem z ciśnieniem bo ciągle widzę takie komentarze, praktycznie w co drugim temacie, w których ludzie czepiają się o naprawdę mało istotne szczegóły.
Zgłoś
rusofil 2012-11-14, 23:20
Jak Tarzan się ogolił? I dlaczego nie ma długich kłaków?

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Sorg 2012-11-15, 0:30
Trójkąt z murzynem? Podobno modne teraz.

"Mądry i ściskający trzewia cytat."
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów