Zacznę od początku...
Kilka miesięcy temu dostałem wezwanie na policje w charakterze świadka w nieznanej mi sprawie. Jako porządny obywatel wyznaczonego dnia pojechałem dowiedzieć się o co chodzi. Jakież było moje zdziwienie gdy dwójka policjantów która mnie przesłuchiwała zaczęła cytować słowo w słowo moje posty z Sadistica w których nie przychylnie odnosiłem się do : Cyganów, arabów, czarnych, partii rządzących,pedałów itd Troszkę się uśmiałem jak mi to czytali
Panowie spytali czy to ja pisałem te posty, no to zgodnie z prawdą powiedziałem że tak i mili panowie puścili mnie do domu.
Kilka tygodni temu odwiedził mnie dzielnicowy z kolejnym wezwaniem, tym razem już nie jako świadek a jako oskarżony... Na komendzie dowiedziałem się że sprawa została skierowana do prokuratury. Jestem oskarżony o : Dyskryminacje ze względu na kolor skóry, orientacje seksualną, płeć. Propagowanie faszystowskiego lub totalitarnego ustroju państwa, no i za " mowę nienawiści" Mam czekać na jakieś zawiadomienie z sądu lub z policji.
Co ciekawe.. chciałem znaleźć ten temat w którym pisałem te rzeczy, więc wklepałem w google to co pisałem z dopiskom sadistic, nie znalazłem tych tematów..za to znalazłem ciekawszą rzecz.. stronkę na której ludzie na Nas donoszą.
zglosnienawisc.otwarta.org/incydent/typ/2
Poszukajcie swoich postów, bo niedługo może zapukać do Was stróż prawa i wręczyć wam wezwanie na komendę.
Po co o tym piszę? Po to żeby przestrzec Was przed tymi konfiturami. Jak widać można mieć sprawę w sądzie za poglądy Taka to właśnie wolność słowa
Z krótkiej rozmowy z policjantem dowiedziałem się że mają kilkadziesiąt spraw z samego sadistica.
Mam nadzieje że administracja nie zachowa się jak tępe parówy i nie usunie tego tematu.
p.s. o dalszych postępach w tej sprawie będę informował na bieżąco.
p.s.2 Tylko mi nie piszcie w komentarzach " mogłeś nie obrażać nikogo to byś nie miał sprawy , No bo kto nigdy nie powiedział złego słowa na jakaś grupę etniczną, społeczną czy innych pedałów niech pierwszy rzuci kamieniem.
Pozdrawiam.