18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
~Angel 2019-01-30, 12:39 3
Chcesz wiedzieć jak się robi białą czekoladę
Zgłoś
~Velture 2019-01-30, 12:42 1
@up
Poka

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
mygyry 2019-01-30, 12:44 19
Velur specjalnie wykropkował swój nick, bo się wstydzi materiałów, które tu wrzuca ostatnio...
Zgłoś
skywalker75 2019-01-30, 13:45 1
a świstak zawija te gówienka ...

czarna fortuna
Zgłoś
S................i 2019-01-30, 15:02
Aż bym sobie ojebał taką czekoladę.
Zgłoś
SirMajkel 2019-01-30, 15:41
niepotrzebnie zespoilerowałeś zakończenie. Zepsułeś cały efekt., taka prosta rzecz a ty i tak to spierdoliłeś. Jak się z tym czujesz?

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
~Velture 2019-01-30, 16:25 2
SirMajkel napisał/a:

niepotrzebnie zespoilerowałeś zakończenie. Zepsułeś cały efekt., taka prosta rzecz a ty i tak to spierdoliłeś. Jak się z tym czujesz?

Popełnij rytualne bukkake

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
bodzio667 2019-01-30, 18:22
Tu robili akurat wanilinę...

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2019-01-30, 18:48
bodzio667 napisał/a:

Tu robili akurat wanilinę...

Stara urban legend a debile twojego pokroju dalej to powtarzają. Ignorant bez móżgu.
Zgłoś
dziobak90 2019-01-30, 19:20 3
Tak dla zainteresowanych, to ustrojstwo zgarniające krowią kupę to hydrauliczny zgarniacz obornika typu delta. Bardzo ciekawe urządzenie ułatwiające pracę w fermach wielkotowarowych.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2019-01-31, 0:23
i co takie dziwne? toż to najprawdziwsza Milka Alpenmilch

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
AdamBrown 2019-01-31, 17:42
fake mleczną czekolade robi się z czekoladowego lmeka, a takie uzyskuje się tylko z brązowych krów.

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
Malloy 2019-02-01, 21:48
NafazowanyKoleś napisał/a:

Stara urban legend a debile twojego pokroju dalej to powtarzają. Ignorant bez móżgu.

Nie taka legend, jak sie wydaje. Sam proces jest możliwy, ale jest tak nieopłacalny, że nikomu nie chcialo by się przerzucać tyle gówna. przeczytaj sobie artykuł na wikipedii odnośnie waniliny, najlepiej nie tylko po polsku, wiele jest pominięte.

Mówi się widocznie, gdy ludzie mają w głowie brudno -
trudno...
[...]
W piekle wszystkim złodziejom diabły prącie w kącie utną...
Zgłoś
AdeSMG 2019-02-11, 23:20
taką mechanizacje to ja rozumiem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów