📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
takie ekologiczne i proste w produkcji, a jak w szyje strzeli to boli jak sam chuj :/
@up mówisz jakbyś nie raz strzał z chuja w szyję przyjął.
Ech, a ja kiedyś na diskowery oglądał, że one są robione w inny sposób. W dużej grupie osobników z łańcucha ewolucji, czyli gorylom, daje się po 5kg plasteliny modelarskiej by ją zjadły, po czym srają kolorowymi kuleczkami. Później są one transportowane do europy i wygrzewane w wielkich piecach tunelowych by nabrały swoich właściwości plastycznych.
Filmik od autora, to chyba jakiś fejk z chin.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
dokładnie tak.
0:48 pora na spust
MrDrwalu napisał/a:
Ech, a ja kiedyś na diskowery oglądał, że one są robione w inny sposób. W dużej grupie osobników z łańcucha ewolucji, czyli gorylom, daje się po 5kg plasteliny modelarskiej by ją zjadły, po czym srają kolorowymi kuleczkami. Później są one transportowane do europy i wygrzewane w wielkich piecach tunelowych by nabrały swoich właściwości plastycznych.
To było słabe
paintball zabawa przednia dopóki nie dostaniesz w kciuk albo w szyje , wtedy się zastanawiasz czy to kurwa warte
Paintball świetna zabawa, chociaż bolesna. Byłem w czerwcu i jak mi ktoś zajebał w udo to do teraz mam ślad
CanesPL napisał/a:
A tak się je zużywa:
1:14 Nie to żebym się przypierdalał ale to się nadaje już na harda.
Po pierwszych 3 sekundach należy wyłączyć, bo takie steku bzdur dawno nie słyszałem.
0:45 babka zakłada wielkiego kondoma a lektor "pora na spust"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów