📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale się pięknie złożył na asfalt .... Jak dżak i rołz w Titanicu chyba że kręcą bollywoodzkiego "titanic chicken curry" z janoszek w "roli głównej" to szacun - dobrze poszło
Kurwy psychole jebane
Do Tworek albo do Drewnicy wypierdalać,debile z tymi filmami, jebać Cię admin i ostrej farmakologi życze z lewatywą połączoną.
Chuj z tobą debilu sobie blokuj pedale.
Do Tworek albo do Drewnicy wypierdalać,debile z tymi filmami, jebać Cię admin i ostrej farmakologi życze z lewatywą połączoną.
Chuj z tobą debilu sobie blokuj pedale.
Szybka depilacja klatki piersiowej ale mają sposoby te hindusi
Jadąc motocyklem na tylnym kole, bez przedniego koła, nie mając kasku, rękawiczek nie mówiąc o wysyłanych ochraniaczach, czy takie okoliczności mogą naprawdę sugerować, że coś pójdzie nie tak? Nie wiem, zdania są podzielone.
Daje 10 za telemark
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów