18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
blaszanykaszel 2013-03-25, 12:19 1
en.wikipedia.org/wiki/Missing_square_puzzle
Zgłoś
bagieta 2013-03-25, 12:29
pitt.edu/~jdnorton/Goodies/Zurich_Notebook/solution.html
Zgłoś
fangreen 2013-03-25, 12:30
55 sekunda, widac ze kostki NIE przylegają do siebie, to zwykła iluzja optyczna
Zgłoś
o................9 2013-03-25, 13:52
ssiwy napisał/a:

Oskar czym ty się zajmujesz na co dzień? Masz Ty jakieś życie prywatne? Sadol płaci Ci od ilości filmów?

Nie twoja sprawa czym się zajmuje
Nie Twój interes jak wyglada i czy mam życie prywatne
Czy mi placą nie dowiesz się.
Pozdrawiam
Zgłoś
kustoszpan 2013-03-25, 14:03
Czary na 100%
Zgłoś
arthovv 2013-03-25, 14:13 1
Imm napisał/a:

Chodzi o to, że ta figura w ramce to tak naprawdę nie prostokąt, żeby była prostokątem musiałaby zostać złożona z prostokątów proporcjonalnych do tego dużego, a że tak nie jest wydaję się nam, że to prostokąt.

Bez obrazy, ale twierdzisz że prostokąt może być złożony wyłącznie z mniejszych prostokątów do niego proporcjonalnych? Większej głupoty nie widziałem...
Zgłoś
paczfiko 2013-03-25, 14:21
ja jestem expertem. TO MAGIA, wiem coś o tym bo jestem expertem

<lol>
Zgłoś
trEBorek 2013-03-25, 14:38
EUREKA!!!
Gościu pokazuje kamienie. W 37 sekundzie, kiedy je wykłada, nagła zmiana obrazu.Kamienie już nie są te same.
45 s - Od prawej licząc szósty klocek (pęknięty) jest bardzo długi. Licząc można policzyć nawet 10 szt w rzędzie(taaaki długi jest ten klocek- ja stawiam nie chwaląc się dłuższego).
Zgłoś
Next010 2013-03-25, 16:46
Zrobie taką tabliczkę z diamentu i mam nieograniczony dochód Fuck yea
Zgłoś
k................c 2013-03-25, 17:03 1
nikt nie zauważył że pasek najbliżej niego ma czasem 4 czasem 3 fragmenty ?? jeden fragment on po prostu dokłada lub odejmuje... i to jest zwykle złudzenie (zwróćcie uwagę na prawa rękę gdy ostatni pasek układa... tyle ja mam do powiedzenia. nie ma za co
Zgłoś
A................o 2024-10-05, 23:30
Zgadza się. Kostki dokłada. Było to już wyjaśnione w jednym filmie na yt.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem