📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rozwiewam wasze wątpliwości.
Sprawdziłem to:
67 letnia kobieta, była małżonka peruwiańskiego polityka Ollanta Humala.
Zamieszana w handel co ciekawe używanymi ubraniami.
Uciekała przed kierowcą samochodu, który był świadkiem potrącenia pieszego przez ów kobietę.
Według relacji świadków kobieta umiała parkować w ten sposób ale tym razem przewoziła ubrania na handel.Cieżkie paczki przeważyły auto i zahaczyła..a zazwyczaj się udawało.Pech
Sprawdziłem to:
67 letnia kobieta, była małżonka peruwiańskiego polityka Ollanta Humala.
Zamieszana w handel co ciekawe używanymi ubraniami.
Uciekała przed kierowcą samochodu, który był świadkiem potrącenia pieszego przez ów kobietę.
Według relacji świadków kobieta umiała parkować w ten sposób ale tym razem przewoziła ubrania na handel.Cieżkie paczki przeważyły auto i zahaczyła..a zazwyczaj się udawało.Pech
garaz stoi z boku, ona ze stresu do kuchni wjechała, swoja drogą jak zaczęła od prostych kół stojąc całkiem centralnie przed to by się zmieściła bez problemu.
Za dużo grania w GTA, myślał że jak wstawi do garażu to się naprawi
Przednie prawe koło mocno rozjebane, że aż bokiem poszło. Pewnie uciekał z miejsca wypadku i szybko chciał schować samochód.
Te studia pożerają zdecydowanie za dużo czasu...
Ale i tak Ci wjebie Pi**o
Ale i tak Ci wjebie Pi**o
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów