📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Zgaduje, to pewnie była kobieta i myślała, że jak odstawi wóz do grażu to mąż się nie domyśli, że się cokolwiek stało.
wjechałby bardziej na wprost i by się zmieścił bez składania lusterek.
Właściwie wjechała* - przy takich akcjach płeć jest co najmniej pewna.
Właściwie wjechała* - przy takich akcjach płeć jest co najmniej pewna.
Kobieto! Czy ty zdawalas kiedykolwiek prawo jazdy? ona: Wiecej razy od ciebie ty debilu!...
1. najebany typ
2. małpa
3. kobieta
??????
Noe82
nie wydaje mi się ze ten flak z przodu to od wjeżdżania do garażu coś musiało dziać się wcześniej
Bejker napisał/a:
nie wydaje mi się ze ten flak z przodu to od wjeżdżania do garażu coś musiało dziać się wcześniej
Dokładnie taki sam scenariusz obstawiam. Nawywijane wcześniej i myk przed psami do garażu.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
Chyba dość często tak wraca do domu... Są nawet wynajęci ludzie którzy wszystko sprzątają i kamuflują...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów