18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
McQurwa 2020-12-30, 8:39 1
Myślała że podwójna linia na jezdni to zebra dla pieszych
Zgłoś
35i 2020-12-30, 9:00 1
Głupia cipa, to fakt. Natomiast gościu z Chevroleta ma przejebane, przyciął na podwójnej ciągłej do lewoskrętu (tablica ze strzałkami). Nie powinno go tam być.
Zgłoś
Tranquillum 2020-12-30, 9:30 4
35i napisał/a:

Głupia cipa, to fakt. Natomiast gościu z Chevroleta ma przejebane, przyciął na podwójnej ciągłej do lewoskrętu (tablica ze strzałkami). Nie powinno go tam być.

Co ty pierdolisz?
To właśnie pieszego nie powinno tam być.. A przepisy w teorii i w praktyce to dwie różne rzeczy..
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-12-30, 9:37
No tak... bo po huj się spojrzeć w lewo... Nie żal głupiej kurwy.
Zgłoś
35i 2020-12-30, 11:09 1
Tranquillum napisał/a:

Co ty pierdolisz?
To właśnie pieszego nie powinno tam być.. A przepisy w teorii i w praktyce to dwie różne rzeczy..

Prawo o ruchu drogowym rzecze:
Art. 13 pkt 2. Przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych jest dozwolone, gdy odległość od przejścia przekracza 100 m. Jeżeli jednak skrzyżowanie znajduje się w odległości mniejszej niż 100 m od wyznaczonego przejścia, przechodzenie jest dozwolone również na tym skrzyżowaniu.
Typowe "nie wiem, ale się wypowiem". A pierdoliłem Twoją starą.
Zgłoś
23456789 2020-12-30, 20:12
35i napisał/a:

Prawo o ruchu drogowym rzecze:
Art. 13 pkt 2. Przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych jest dozwolone, gdy odległość od przejścia przekracza 100 m. Jeżeli jednak skrzyżowanie znajduje się w odległości mniejszej niż 100 m od wyznaczonego przejścia, przechodzenie jest dozwolone również na tym skrzyżowaniu.
Typowe "nie wiem, ale się wypowiem". A pierdoliłem Twoją starą.

Ty serio cytujesz Polskie prawo ? A w jakim języku masz banery po lewo na tym filmie ?
Zgłoś
35i 2020-12-30, 20:34 1
23456789 napisał/a:

Ty serio cytujesz Polskie prawo ? A w jakim języku masz banery po lewo na tym filmie ?

A co to ma wspólnego z wypowiedziami baranów, którzy się tutaj produkują? Tym bardziej, że kodeksy europejskie opierają się na zapisach Konwencji wiedeńskiej o ruchu drogowym. Reasumując, piesza miała tam prawo przejść zachowując szczególną ostrożność (czego już nie zrobiła), a kierowca białego samochodu złamał prawo omijając pojazdy stojące na czerwonym świetle, jednocześnie przecinając podwójną ciągłą.
Edit: sprawdziłem, Rosja również jest sygnatariuszem tej konwencji.

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem