Normalnie jakby budowali miasta nad poprzednimi miastami, niczym w Futuramie zbudowali New New York nad starym New Yorkiem.
Podoba mi się ich wolność gospodarcza - robisz jak chcesz, a konsekwencjami martwisz się jak nastąpią. Nie wpierdala ci się jebany urzędas mówiący uznaniowo, że ni chuja, nie możesz budować tego co chcesz.
Kolejny raz widzę jak u kitajców zapada się chodnik.
Normalnie jakby budowali miasta nad poprzednimi miastami, niczym w Futuramie zbudowali New New York nad starym New Yorkiem.
Podoba mi się ich wolność gospodarcza - robisz jak chcesz, a konsekwencjami martwisz się jak nastąpią. Nie wpierdala ci się jebany urzędas mówiący uznaniowo, że ni chuja, nie możesz budować tego co chcesz.
Znowu założyłeś konto?
Stęskniłem się i założyłem niedawno. Ileż można przeglądać 9gag...
Taaa...
To teraz tylko czekać. Moje konto usuwano z tego portalu dwa razy. Póki co.
Ja Centurionowi "kazałem" swoje usunąć i "pogroziłem" mu jeszcze RODO, aby usunął wszystkie moje stare posty.
Wniosek: chyba kompletnie źle odebrałeś mój brak na Sadolu.
Ja Centurionowi "kazałem" swoje usunąć i "pogroziłem" mu jeszcze RODO, aby usunął wszystkie moje stare posty.
Wniosek: chyba kompletnie źle odebrałeś mój brak na Sadolu.
Na to wygląda
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów