Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla sadoli którzy wytykają ,że to tylko kawałek jednego cycka widać i że za mało jak dla was...
Ona streamuje na Twichu i tam jest pewien regulamin , którego oni sie trzymają , za taki "przypadek" może dostać Bana na jakiś czas ,długo lub perma , a wątpię żeby ona miała inne źródło utrzymania. Ten błąd ,przypadek , może ją dużo kosztować
Nic jej to nie będzie kosztować. To Alinity - jest wręcz nietykalna. Rzuciła kotem za siebie? Jebać. Poiła kota wódką? Jebać. Nie dostała jeszcze bana za nic, a powinna już kilkoma oberwac.
Dla sadoli którzy wytykają ,że to tylko kawałek jednego cycka widać i że za mało jak dla was...
Ona streamuje na Twichu i tam jest pewien regulamin , którego oni sie trzymają , za taki "przypadek" może dostać Bana na jakiś czas ,długo lub perma , a wątpię żeby ona miała inne źródło utrzymania. Ten błąd ,przypadek , może ją dużo kosztować
Ona jest nietykalna, prawdopodobnie ujeżdża jakąś ważną osobę z twitcha.
dobry dajesz przyklad !
yyyyyy... bez urazy Angel... czy ten materiał cokolwiek spełnia z założeń Sadola nawet juz w tej wersji light?
Cycek przez 3 milisekundy- wszystkie grzechy odpuszczone
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów