Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na bank jest tam jakiś guzik bezpieczeństwa na wyłączenie maszyny ale chuj tam pójde se na fajke niech sie myje.
nie na szluga tylko film nagrywałem na Sadola
tak z ciekawości to co to za piosenka? Jakiś musical?
Tak. Musical. Nazywa sie tik tok...
Na bank jest tam jakiś guzik bezpieczeństwa na wyłączenie maszyny....
Twój komentarz zawiera przypuszczenie, a biorąc pod uwagę powyższy film, powinien być stwierdzeniem faktu.
Jakim upośledzonym dzbanem trzeba być żeby odjebać tak bezmyślną akcje. W jaki sposób ktoś w ogóle się porusza po drodze tym samochodem nie stwarzając zagrożenia, jeśli nie potrafi nawet go oddać prawidłowo na myjnie automatyczną. Równie durne posunięcia robią ludzie odjeżdżający z pistoletem dystrybutora paliwa na stacji.
może zamiast zamykania wcisnął otwieranie bagażnika w pilocie
tak z ciekawości to co to za piosenka? Jakiś musical?
QtPie - oh no, oh no, oh no no no
W czasie gdy słyszysz jakąś nieznaną piosenkę włącz w smartfonie Google Asystent i powiedz komendę "Co to za utwór" i za kilka sekund dostaniesz odpowiedź.
Jakim upośledzonym dzbanem trzeba być żeby odjebać tak bezmyślną akcje. W jaki sposób ktoś w ogóle się porusza po drodze tym samochodem nie stwarzając zagrożenia, jeśli nie potrafi nawet go oddać prawidłowo na myjnie automatyczną. Równie durne posunięcia robią ludzie odjeżdżający z pistoletem dystrybutora paliwa na stacji.
Wiele droższych wersji ma otwieranie bagażnika w pilocie. Pewnie mu się wcisnęło w kieszeni, a gość wpierdala hot doga na stacji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów