📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
aż mnie w żołądku ścisnęło
w jakis wiadomosciach nawet to pokazywali, gosc sie tlumaczyl, ze telefon mu wpadl pod siedzenie :p
marcindrut dzieki za podanie źródla, nikt by sie nie skapnal ze to akurat z tej strony...
O kurw... To tragedia takich wymiarów (i kosztów), że WTC czy Holokaust się przy tym chowają X_X
Nikumarekko napisał/a:
marcindrut dzieki za podanie źródla, nikt by sie nie skapnal ze to akurat z tej strony...
oh rly ? dzięki, że uświadomiłeś to reszcie ciemnoty, bo sama by na to nie wpadła.
nawet jeżeli źródło jest oczywiste to należy je podawać żeby nie zostać posądzonym o plagiat.
Eeee tzn że bardzo ze mną źle, jeżeli nie znałem tej strony?
Nie jestem na czasie? Może dlatego, że ja nie z czerwonych, nie wiem =|
Nie jestem na czasie? Może dlatego, że ja nie z czerwonych, nie wiem =|
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów