18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Jak uratować zawałowca...
Suq-Madiq • 2012-01-05, 0:48
Poradnik, który ma większe szanse na zapamiętanie, niż szkolenie na PO (info dla gimbusów: PO to taki przedmiot ze szkoły średniej, do której pójdziecie jak przestaniecie po raz szósty powtarzać trzecią klasę).

SlawciuNevin napisał/a:

chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Zgłoś
adico 2012-01-05, 2:09 3
Jestem z branży więc daje piwo. A Stayin Alive stosuje się na wielu uczelniach kształcących paramedyków. No i przekaz genialnie wymyślili:)
Zgłoś
~tip.top 2012-01-05, 8:28 45
adico napisał/a:

Jestem z branży więc daje piwo.

Handlujesz skórami?

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
cherry_1990 2012-01-05, 10:33
Film do mnie przemawia
Zgłoś
Robster 2012-01-05, 10:45 1
No i w końcu wiem gdzie trzeba dłonie przyłożyć Na PO mieliśmy specjalnego manekina, takiego zaawansowanego z elektroniką, ale oczywiście on jest używany tylko gdy przyjeżdża jakaś kontrola, albo trzeba się pochwalić na zewnątrz. Na zajęciach sama teoria i składanie oświadczenia, że umiem udzielić pierwszej pomocy i jeśli nie pomogę w potrzebie to pójdę siedzieć :/
Zgłoś
kacpern 2012-01-05, 10:46 1
po chuj tłumaczysz gimbusom jak i tak nie zrozumieją przekazu
Zgłoś
sarkazm 2012-01-05, 12:25 2
kacpern napisał/a:

po chuj tłumaczysz gimbusom jak i tak nie zrozumieją przekazu

Może chce się pochwalić, że po 8 latach gimnazjum w końcu dostał się do jakiejś odzieżówki, czy gastronomika i sam czerpie radość z lekcji PO
Zgłoś
Zar3011 2012-01-05, 12:30
Taa a ja z liceum pamietam tylko, ze jak cos sie dzieje to trzeba zawolac jakiegos Marka czy Jarka i on wszystko zalatwi. Niby byly wojskowy PO uczyl a taka pizda z niego byla, ze nawet na strzelnice przez 3 lata nie poszlismy a o manekinie to tylko wspomnial, ze bedzie a i tak nigdy go nie przyniosl.
Zgłoś
t................j 2012-01-05, 12:45 13
Piwko za Vinniego Jones'a
Zgłoś
ppp909 2012-01-05, 12:55
@Robster - nawet bez podpisywania tego papierka jak nie udzielisz pomocy idziesz siedzieć na 3 lata, na szczęście ustawa nie wspomina co jest udzieleniem pomocy, więc sam telefon po karetkę wystarczy by nie mieć problemów
Zgłoś
lllllll 2012-01-05, 15:23
Uwielbiam tego piłkarzo-aktora
Zgłoś
Thomas_Terkovitz 2012-01-05, 16:06 1
Jak zobaczyłem Vinniego to od razu piwo postawiłem, bo jeszcze by mnie znalazł i wpierdol spuścił jakbym tego nie zrobił.
Zgłoś
polonia66 2012-01-05, 16:08 1
Powiem tyle nie warto sugerowac sie tym filmem. Jest dużo bledów
jakich? sprawdz sam zebys wiedział....

I naturally felt attracted to everything that was seen as "evil" by the Christians.
Zgłoś
TPaury 2012-01-05, 16:13
Piwo za poradnik jak efektywnie faulować. BRONEK leci!
\

Nieczyste FTW
Zgłoś
R................r 2012-01-05, 16:47
Mam pytanie do tego z branży - w gimnazjum na przedmiocie "technika", potem w liceum na po, potem jeszcze na kursie przed rozpoczęciem studiów, miałem pierwszą pomoc i tam na takiej lalce uczyli wykonywać do tego bodajże 2 wdechy na każde 30 ucisków. Więc dlaczego Kulozęby Tony na tym filmiku mówi żeby tego nie robić?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów