18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:28
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Rowerem po dworcu PKP - teraz popularne
🔥 Koty są różne - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gdfgdf 2025-01-13, 15:35
Podono za kółkiem siedział wujek Poligona
Zgłoś
Marp90 2025-01-13, 16:03
Niech się skurwysyn w jeepie zajmie jebanymi brudnymi bachorami żebrzącymi w tym gownostanie
Zgłoś
Adrian997 2025-01-13, 19:45 1
Ogonem merda, znaczy wesoły
Zgłoś
psotna_cipka 2025-01-13, 20:23 2
Szacun. Szybko kundla ubił, mięso zmiękczył. Teraz do kotła i na wolnym ogniu smalec wytapiać.
Zgłoś
RsPrDol 2025-01-13, 22:17
Te chrupniecie bezcenne
Zgłoś
dumad 2025-01-13, 22:46
Przecież machał ogonem znaczy się podobało
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-01-13, 23:53 2
OpenStreetMaps napisał/a:

Jak na Indyjskie realia. Takim samochodem, to bogaty skurwiel to zrobił. Ludzki śmieć. W Turcji też mają miliony bezpańskich psów i żyją sobie zwierzaki z ludźmi w symbiozie. Za to jakie Turcy mają podejście do zwierząt bardzo nabrałem do nich szacunku. Czego nie mogę powiedzieć o Ukraińcach. Będąc na Ukrainie w 2018r. w Tarnopolu wszystkie bezpańskie psy które spotkałem panicznie na widok człowieka uciekały. Poskarżyły swym zachowaniem na to że widocznie źle są przez Rusinów traktowane. A film z Turcji to materiał własny.

Podobnie jak w Turcji jest w gruzińskim Batumi.Psy bardzo przyjazne, nakarmione. Jedyne ryzyko, że jak pogłaskasz, nie opuści cię na krok przez cały dzień.Bardzo spragnione ludzkiej uwagi.
Zgłoś
Sidyk Wczoraj 14:52 1
JoSeed napisał/a:

"Wielkość i postęp moralny narodu można ocenić na podstawie sposobu, w jaki traktuje on zwierzęta" - Mahatma Gandhi
I dla mnie na tyle w tym temacie.

Od zwierząt to człowiek mógłby się wiele nauczyć. To jedyne istoty żyjące w symbiozie z naturą. Nie rozpierdalają jej jak my
Zgłoś
dr.lecter Wczoraj 14:58
Myślałem, że oni je wpierdalają.
Zgłoś
OpenStreetMaps Wczoraj 15:13 1
janusz_biznesu napisał/a:

Podobnie jak w Turcji jest w gruzińskim Batumi.Psy bardzo przyjazne, nakarmione. Jedyne ryzyko, że jak pogłaskasz, nie opuści cię na krok przez cały dzień.Bardzo spragnione ludzkiej uwagi.

Zgadza się. Nie będę spamował do kolejnego filmiku ale dokładnie tak miałem jak napisałeś. Pogłaskałem i miałem przewodnika
Zgłoś
janusz_biznesu Wczoraj 15:22
ELPAPITO napisał/a:

Oby kurwie grób chujami obrósł

Nie sądzę by ktoś zafundował psinie grób.Wrzucą pewnie do rowu i tam zczeźnie...😟
Zgłoś
Oki244 Wczoraj 17:00
@janusz_biznesu: o to dokładnie tak samo jak twoja matka

[ Dodano: 2025-01-14, 17:03 ]
Siriuz napisał/a:

Jak piesek zostanie zmielony przez pociąg to haha i hihi, ale jak pod samochodem to spalić kierowcę. Macie kurwa tak wyprane łby przez te lewackie spierdoliny pokroju Trzaśniętego, które skutecznie was antagonizują przeciwko kierowcom samochodów, że niedługo z uśmiechem na gębach będziecie rowerkami wozili mebelki z Ikei a w tramwaju tulili się do bezzębnych bezdomnych.

To fajnie ale to ty tutaj płaczesz, raczej nikt nie przypierdolił się do auta a do kierowcy idioty, to tyle
Zgłoś
janusz_biznesu Wczoraj 17:53
Oki244 napisał/a:

o to dokładnie tak samo jak twoja matka

Od mojej matki się odpierdol ,synu kleszcza i nornicy.Czep się swojej ,menelicy.😠
Zgłoś
Siriuz Wczoraj 18:25
Oki244 napisał/a:

@: o to dokładnie tak samo jak twoja matka

To fajnie ale to ty tutaj płaczesz, raczej nikt nie przypierdolił się do auta a do kierowcy idioty, to tyle

Synu kleszcza i nornicy - jak pociąg zmieli pieska to też nikt nie przypierdala się do idioty maszynisty.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem