Podobno mają tam nawet do 65 milionów bezpańskich kundli, więc jeden w tę czy w tamtą nie robi różnicy.
Podobno mają tam nawet do 65 milionów bezpańskich kundli, więc jeden w tę czy w tamtą nie robi różnicy.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak na Indyjskie realia. Takim samochodem, to bogaty skurwiel to zrobił. Ludzki śmieć. W Turcji też mają miliony bezpańskich psów i żyją sobie zwierzaki z ludźmi w symbiozie. Za to jakie Turcy mają podejście do zwierząt bardzo nabrałem do nich szacunku. Czego nie mogę powiedzieć o Ukraińcach. Będąc na Ukrainie w 2018r. w Tarnopolu wszystkie bezpańskie psy które spotkałem panicznie na widok człowieka uciekały. Poskarżyły swym zachowaniem na to że widocznie źle są przez Rusinów traktowane. A film z Turcji to materiał własny.
Podobnie jak w Turcji jest w gruzińskim Batumi.Psy bardzo przyjazne, nakarmione. Jedyne ryzyko, że jak pogłaskasz, nie opuści cię na krok przez cały dzień.Bardzo spragnione ludzkiej uwagi.
"Wielkość i postęp moralny narodu można ocenić na podstawie sposobu, w jaki traktuje on zwierzęta" - Mahatma Gandhi
I dla mnie na tyle w tym temacie.
Od zwierząt to człowiek mógłby się wiele nauczyć. To jedyne istoty żyjące w symbiozie z naturą. Nie rozpierdalają jej jak my
Podobnie jak w Turcji jest w gruzińskim Batumi.Psy bardzo przyjazne, nakarmione. Jedyne ryzyko, że jak pogłaskasz, nie opuści cię na krok przez cały dzień.Bardzo spragnione ludzkiej uwagi.
Zgadza się. Nie będę spamował do kolejnego filmiku ale dokładnie tak miałem jak napisałeś. Pogłaskałem i miałem przewodnika
Oby kurwie grób chujami obrósł
Nie sądzę by ktoś zafundował psinie grób.Wrzucą pewnie do rowu i tam zczeźnie...😟
[ Dodano: 2025-01-14, 17:03 ]
Jak piesek zostanie zmielony przez pociąg to haha i hihi, ale jak pod samochodem to spalić kierowcę. Macie kurwa tak wyprane łby przez te lewackie spierdoliny pokroju Trzaśniętego, które skutecznie was antagonizują przeciwko kierowcom samochodów, że niedługo z uśmiechem na gębach będziecie rowerkami wozili mebelki z Ikei a w tramwaju tulili się do bezzębnych bezdomnych.
To fajnie ale to ty tutaj płaczesz, raczej nikt nie przypierdolił się do auta a do kierowcy idioty, to tyle
o to dokładnie tak samo jak twoja matka
Od mojej matki się odpierdol ,synu kleszcza i nornicy.Czep się swojej ,menelicy.😠
@: o to dokładnie tak samo jak twoja matka
To fajnie ale to ty tutaj płaczesz, raczej nikt nie przypierdolił się do auta a do kierowcy idioty, to tyle
Synu kleszcza i nornicy - jak pociąg zmieli pieska to też nikt nie przypierdala się do idioty maszynisty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów