18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:55
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Arathnmor Wczoraj 9:15 4
Jak u nas gołębie, tylko te mają jakiś instynkt. Przeważnie

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
FulTun Wczoraj 9:30 3
Ta takie ich karaluchy.
Zgłoś
Sidyk Wczoraj 9:57 5
Jebana kupa gowna ha tfu
Zgłoś
Prof._Kot_Budd Wczoraj 10:52 13
Sidyk napisał/a:

Jebana kupa gowna ha tfu

No już daj psu spokój, raczej tego nie przeżył.
Zgłoś
zzssaa Wczoraj 11:04 2
Prof._Kot_Budd napisał/a:

No już daj psu spokój, raczej tego nie przeżył.

Jak nie przeżył jak widać, że macha ogonkiem i rusza łapkami.
Zgłoś
smc Wczoraj 11:19 2
Sidyk napisał/a:

Jebana kupa gowna ha tfu

Mam nadzieję, że skurwysyn szczeźnie w piekle.
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 11:43 4
smc napisał/a:

Jak kierowca to popieram 😈
Zgłoś
Siriuz Wczoraj 11:59 20
Jak piesek zostanie zmielony przez pociąg to haha i hihi, ale jak pod samochodem to spalić kierowcę. Macie kurwa tak wyprane łby przez te lewackie spierdoliny pokroju Trzaśniętego, które skutecznie was antagonizują przeciwko kierowcom samochodów, że niedługo z uśmiechem na gębach będziecie rowerkami wozili mebelki z Ikei a w tramwaju tulili się do bezzębnych bezdomnych.
Zgłoś
OpenStreetMaps Wczoraj 12:36 5
Jak na Indyjskie realia. Takim samochodem, to bogaty skurwiel to zrobił. Ludzki śmieć. W Turcji też mają miliony bezpańskich psów i żyją sobie zwierzaki z ludźmi w symbiozie. Za to jakie Turcy mają podejście do zwierząt bardzo nabrałem do nich szacunku. Czego nie mogę powiedzieć o Ukraińcach. Będąc na Ukrainie w 2018r. w Tarnopolu wszystkie bezpańskie psy które spotkałem panicznie na widok człowieka uciekały. Poskarżyły swym zachowaniem na to że widocznie źle są przez Rusinów traktowane. A film z Turcji to materiał własny.

Zgłoś
JoSeed Wczoraj 12:49 4
"Wielkość i postęp moralny narodu można ocenić na podstawie sposobu, w jaki traktuje on zwierzęta" - Mahatma Gandhi

I dla mnie na tyle w tym temacie.
Zgłoś
janusz_biznesu Wczoraj 13:03 2
smc napisał/a:

Skąd taka nienawiść do psów, nie darujecie kundlowi nawet po śmierci...
Zgłoś
Babosz Wczoraj 13:03 10
OpenStreetMaps napisał/a:

Jak na Indyjskie realia. Takim samochodem, to bogaty skurwiel to zrobił. Ludzki śmieć. W Turcji też mają miliony bezpańskich psów i żyją sobie zwierzaki z ludźmi w symbiozie. Za to jakie Turcy mają podejście do zwierząt bardzo nabrałem do nich szacunku. Czego nie mogę powiedzieć o Ukraińcach. Będąc na Ukrainie w 2018r. w Tarnopolu wszystkie bezpańskie psy które spotkałem panicznie na widok człowieka uciekały. Poskarżyły swym zachowaniem na to że widocznie źle są przez Rusinów traktowane. A film z Turcji to materiał własny.

W symboliozie z bezpańskimi psami to mogą tylko brudasy żyć.

Miejsce psa jest co najwyżej na wsi, by pilnował gospodarstwa.
W miescie tylko zwichrowani ludzie trzymają psy, jakieś staruszki i potluczone dziwolągi. Bylem cztery razy w mieszkaniu z psem (u kolegów, na korkach) i zawsze tam waliło psem.

Płaczą Julki że psy się boją petard. Skoro się boją, to jest to najlepszy dowód na to, że psiarze męczą zwierzęta trzymając je w miastach - w srodowisku nie przeznaczonym dla nich.

A co do bezpanskich psów, to oczywiscie nie należy ich rozjeżdżać, ani sprawiac im bólu, ale należy je wyłapać i humanitarnie bezboleśnie uśpić.
Zgłoś
elim Wczoraj 14:24 1
Z jednej strony zwykły bydlak wg naszych standardów, ale jeśli państwo u nich ma dupie bezpańskie psy które wcale nie muszą być milusie jak u nas psiecka, a wręcz przeciwnie, mogą być niezwykle niebezpieczne, szczególnie dla dzieci, to jak widać ludzie sami próbują poradzić sobie z tym problemem.
Zgłoś
ELPAPITO Wczoraj 15:20
Oby kurwie grób chujami obrósł
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem