Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe że tam policja może eksponować tatuaże w widocznych miejscach (odkryte ręce), a u nas nie
a cóż to tam się wije w agonii na rozgrzanym betonie?
panie! to żyje... sprawiacz analnej rozkoszy
0:46 różowy wibrator obok koła samochodu szeryfa
-00:46, 46 sekund do końca filmiku, deklu.
ciekawe że tam policja może eksponować tatuaże w widocznych miejscach (odkryte ręce), a u nas nie
Chyba juz mogą. Widziałem kilka razy Polismanów z dziarami
Od tego roku mozesz miec prawie wszędzie, oprócz dłoni i twarzy.
W Polsce też mogą normalnie. Zmieniły się niedawno te dziwne przepisy.
-00:46, 46 sekund do końca filmiku, deklu.
dekiel to cie zrobił, a ja PISZĘ jak mi wyświetla odtwarzacz
dekiel to cie zrobił, a ja PISZĘ jak mi wyświetla odtwarzacz
Chuj ci się w dupie wyświetla, nieuku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów