18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Jeden z milionów telefonicznych dowcipów. Może poziom humoru nie sięga szczytu, ale - w końcu chodzi o wkurwianie ciapatych, co zawsze się sadolom podoba
Kolesie dzwonią do sieci fastfood prowadzonej przez muzlima i starają się go wkurwić. Efekt tutaj:

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
golip 2013-04-22, 19:33 6
Zajebiste, aż mi się przypomniała pani Potrzeba sadistic.pl/radio-taxi-pani-potrzeba-vt32166.htm188778
Zgłoś
w................4 2013-04-22, 19:38 82
Jak można biednych muslimów tak męczyć? Gdzie wasza tolerancja? Homofoby, rasiści, katolska hołota, faszystoskie mohdy!
Zgłoś
PaniczDrozder 2013-04-22, 19:41 21
Po akcencie wnioskuję, że to hindus, a hindus z turbanem to sikh z Penjab. Też brudas, więc śmieszne.
Zgłoś
M................s 2013-04-22, 19:51
Cwany bydlak przez telefon, jakby zobaczył tego muzułmana to by narobił w pory....

Pojebało?! Do spodu z tym skurwysyństwem. :amused"
Zgłoś
Z................L 2013-04-22, 20:01 24
To jest zajebiste
Zgłoś
Riffer 2013-04-22, 20:43 1
Dobre to jest
Zgłoś
maciek24043 2013-04-22, 20:46 3
O KURWA dawno się tak nie uśmiałem, kolesie mają poczucie humoru
Zgłoś
p................a 2013-04-22, 21:09
hahaha pytanie retoryczne
Zgłoś
m851 2013-04-22, 21:19 1
MilenijnyPasjans napisał/a:

Cwany bydlak przez telefon, jakby zobaczył tego muzułmana to by narobił w pory....

Pojebało?! Do spodu z tym skurwysyństwem. :amused"

Ty tak serio czy trolujesz? -.-
Zgłoś
ejdzbikej 2013-04-22, 21:21 3
Po akcencie wnosze ze to nie jest ciapek muslim tylko ciapek hindus. Ci drudzy sa spoko. W sensie takim, ze tez nienawidza muslimow i jak bedzie wojna to nam pomoga ; >
Zgłoś
bubs0n 2013-04-22, 21:22
Jak to jest starsze ode mnie
Zgłoś
beowulf111 2013-04-22, 21:31 1
kurwa 3 raz to oglądam ,w.y.k.u.r.w.i.s.t.e!
Zgłoś
normale 2013-04-22, 21:32 4
My turban is dirty?
Oh your turban is dirty?
Zgłoś
rafalskiddz 2013-04-22, 21:55 8
"is mike there?
mike who?
mike turban is dirty"

haha mistrzostwo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem