📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@Abruel
uzupelnij swoja wiedzie o zwierzaczkach i wtedy porozmawiamy o "powodach" dla ktorych biedny bambi (niby sprowokowany!) zaatakowal
uzupelnij swoja wiedzie o zwierzaczkach i wtedy porozmawiamy o "powodach" dla ktorych biedny bambi (niby sprowokowany!) zaatakowal
Taka życiowa prawda trochę z tego płynie..
Jak widzisz, że ktoś Ci coś podpierdala, to się nie upominaj, bo przyjdzie z kumplami i dostaniesz wpierdol łopatą.
Jak widzisz, że ktoś Ci coś podpierdala, to się nie upominaj, bo przyjdzie z kumplami i dostaniesz wpierdol łopatą.
kutwa jak w pierdlu...nabroił to do izolatki
hah najbardziej rozbroiła mnie ta laska lała go kluczami po twarzy xD
Oni uderzali go w nos, bo po dobrym uderzeniu zwierzęcia tego typu właśnie w nozdrza, zwierzak traci przytomność, bądź jest oszołomiony i pada, ale widzę, że tu jak zwykle tylu znawców jest, że głowa boli.
eles napisał/a:
trzeba bylo napierdalac zwierzaka, a nie glaskac go po nosku
Ciebie krecie trzeba było pierdolnąć z łopaty jak cię wyciągali z łona matki.
mi się wydaje że w tym koszu był Świety Mikołaj, i renio poprostu chcial go uratować. A te skurwysyny co jęczą że mu sie należało, w święta będa plakac jak mikolaj ich nie odwiedzi.
fake. renifery latają i ciągną sanie mikołaja.
pfff szydera pierw łapią dzikie a później jak odezwie się w nim natura to zajebać....
Taa... trza bylo go odepchnac i rzucic reniferem o sciane.... Takie pierdolenie... -.- taki gowniany renifer ma takie pierdolniecie ze jednym kopniakiem jest w stanie zmiazdzyc czaszke. Renio sie wkurwil bo ktos mu wlazl na teren to bronil stadka proste. Zwierze to zwierze ma instynkt. Do takich wybiegow sie wchodzi z odpowiednim zabezpieczeniem, albo zamyka sie zwierzaki w innej czesci wybiegu. Wina jest Tylko i wylacznie opiekunow, ze na to nie wpadli. A jak sie juz stalo jak stalo to mogli zrobic tak jak napisal @Kubus11 tyle ze zrobic to pozadnie.
bylo widac umiejetna balache na poroze renifera, jednak ten pieknie wyszedl z parteru i pozniej walka toczyla sie w stujce. koles w niebieskim probowal duszenia oraz asortymentow ogrodkowych ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów