📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Teraz już będę wiedział- jeśli kiedykolwiek spotkam renifera, jego śmietnik zostawię w spokoju. W razie czego napierdalać łopatą.
lesiot napisał/a:
Niech sam się pierdolnie w pysk taką szuflą... imbecyl.
No właśnie, tak to on se może bombki w magazynie układać.
trzeba bylo napierdalac zwierzaka, a nie glaskac go po nosku
Profesjonalne zoo... to nie było w Polsce?
ale kurwa sieroty ci opiekunowie, matko toś to zajebiste łajzy i cioty
Nogi związać jak go już jeden trzymał i dopiero wtedy łopatą pogłaskać. Dalszy ciąg pewnie na hardzie, jak robią z niego konserwę ...
Kurewska publika krzyczy na każde uderzenie łopatą. Biedny reniferek... ta, najlepiej żeby kolo dał się zabić temu reniferowi. Zwierze ważniejsze... obrońcy praw zwierząt od siedmiu boleści - zdrowie człowieka mają w dupie.
Po co oni go tam łopata tłuką. zamiast spierdalać to go drażnią. Poza tym powód na pewno był jakiś że renifer zaatakował zwierzęta nie są jak ludzie i nie atakują dla zabawy.
Dla zabawy - nie, z powodu jakiejś dziwnej ubzduranej kminy - owszem. "Zwierzęta nie są jak ludzie" nie myślą logicznie, kierują się instynktami.
mógł mu debil kark skręcić a nie łopatą po nosie tłuc.Bardziej humanitarne rozwiązanie;)A co do tego że to cioty to sie zgodze.Sam bym ich napierdalał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów