Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no i się nie znasz, krojenie mięsa ma ogromne znaczenie, włókna itd… ale co ja będę ci tłumaczył, jak pewnie tylko martadele wpierdzielasz. Poczytaj o tym.
Szkoda się produkować Robson!
Ludzie jedzą śmieci w śmieciowy sposób. Podobnie jak piją kawę. Zalać wrzątkiem dwie łyżeczki najrańszej Tchibo, zebranej z kurzem z podłogi.
TO tylko kawałek pierdolonej szynki a on się zachowuje jakby krzywdził jego matkę
Skąd wiesz, może to jest jego matka?
Fragment matki, dokładniej.
TO tylko kawałek pierdolonej szynki a on się zachowuje jakby krzywdził jego matkę
No bo to noga jego babki, czego nie rozumiesz?
no i się nie znasz, krojenie mięsa ma ogromne znaczenie, włókna itd… ale co ja będę ci tłumaczył, jak pewnie tylko martadele wpierdzielasz. Poczytaj o tym.
0:18
Młodzi wszędzie tacy sami - chuja potrafią
Słuszna uwaga !
Szkoda się produkować Robson!
Ludzie jedzą śmieci w śmieciowy sposób. Podobnie jak piją kawę. Zalać wrzątkiem dwie łyżeczki najrańszej Tchibo, zebranej z kurzem z podłogi.
jak zalewajkę nazywasz kawą to chyba sam takową pijesz ,ewentualnie może rozpuszczalną niby niektórym też to kawa xD
Ja się pytam, co to do cholery jest martadela?
Marta ją robiła czy ki chuj?
No i tu się mylisz to co nazywasz martadele we Włoszech jest robione z najlepszej szynki
U nas to tania śmiecio-parówa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów