📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
fake jak od krzyża do czelabińska drogą suborbitalną,mogli zrobić,żeby dziadki im łby rozpierdoliły kijami,a tak lipa
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
jedni i drudzy chuja warci
Ależ nerwowi ci golfiści
hahaha co za cipy sterowaly tym samochodem xD przeciez to bylo jasne ze im go rozpierdola
Hahaha kawałek przebiegli i już są "out of breath" co za pizdy, dobrze dizadek powiedział, też mam nadzieje że ta zabaweczka była droga.
no, taka zabawka to chyba z 3-5k zł, także dobrze dziadek zrobił.
nie będzie wydawał więcej koleś na jakieś zabaweczki : D
nie będzie wydawał więcej koleś na jakieś zabaweczki : D
Szkoda, że dziadzia nie dostał zawału po tej pogoni! Ale chyba byłby wtedy hard, nie?
slammer: jakbyś próbował zaliczyć dziurkę w tym wieku co oni też byś był nerwowy
Żarty żartami, ale jak by mi rozjebali taki model RC no to raczej bym ten kij mu wjebał w gardło przez dupę.
Gdydy u nas taki samochodzik puścić pod krzyż było by to samo
jebane grubasy,myślą że jak mają kasy w chuj to wszystko im wolno,powinni z krzaków z wiatrówki strzelać w piłeczkę jak zamach bierze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów