📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
A czego sie on spodziewał?
I bardzo kurwa dobrze
i dobrze mu tak, szkoda że to nie czarnuch, cieszyłbym sie bardziej, ale może jest nadzieja że to żyd.
Jebać starych dziadów, tam powinien być park dla dzieci, a nie pole dla pierdolonych kraciastych geriatryków. Ogólnie to dziwie się, że chłopaki nie wyrwali im tych kijów i nie wpierdolili za zniszczenie zabawki. Szkoda, że cała akcja nie skończyła się jak w "Falling Down".
gówniarze od tego siedzenia przed kompem to już słabiej od dziadka biegają. Go get 'em tiger!
Jak wkurwić golfistów ? Powinno być jak wkurwić cwaniaczków z samochodzikiem
Rozjebać im samochodzik
Rozjebać im samochodzik
Nie powiem że fake ale na pewno wyreżyserowane.
Kurwa, ja rozumiem wkurwić sie, ale takie autka są drogie... No tak ale tych dwóch starych grubych gejów to jebie bo to ameryka...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów