📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Kurde, hiszpanki mi się zawsze z urodą kojarzyły, a tu figura niby może być, ale wór na łeb trzeba założyć.
Ellos son estúpidos
wojniz2 napisał/a:
Kurde, hiszpanki mi się zawsze z urodą kojarzyły, a tu figura niby może być, ale wór na łeb trzeba założyć.
Wór na łeb to może nie, ale faje do pyska na pewno, bo tego ich jazgotu nie idzie słuchać
jeśli chodzi o jajko to mogą moje wsadzić to buzi pozdrawiam
Mi się wydaje, że Hiszpanie to po hiszpańsku mówią, ale pewny nie jestem
Zauważyłem, że takie debilne filmiki. Nawet edukacyjne, które nie poszły po myśli mają większą popularność niż faktyczny eksperyment. Nigdy nie rozumiałem, po co ludzie wstawiają często kompromitujące filmiki do sieci. Nie lepiej byłoby nagrać ponownie, poprawnie wtedy wrzucić ? Nie mam oczywiście nic przeciw, bo nie które są naprawdę zabawne. Jednakże tyle tego szajsu jest w internecie, że nie ma już czego oglądać bo tylko takie "cuś". Albo 269 jutruberów opowiada o tym jak okradli jakiegoś Izaka i jak bardzo łączą się z nim w bólu. Jaaaaaa jebie...
wojniz2 napisał/a:
Dziad_Inżynier napisał/a:
Wór na łeb to może nie, ale faje do pyska na pewno, bo tego ich jazgotu nie idzie słuchać
Ja pierdolę: dżentelmeństwo sadola w najwyższej formie
Poza tym ładne dziewczyny tylko głupie i hałaśliwe
No i wygląda to na przesadną fejkową panikę prawdę mówiąc
To mi bardziej pod portugalski albo litewski podchodzi, ale napewno nie hiszpanski
Ależ one mają debilne spojrzenie.
Co mogło pójść nie tak....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów