Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Albo po prostu nie wyrabia psychicznie bo jest ciśnięty przez tych całych "łowców pedofili" zjebow, co sie dopierdolą do pierwszego lepszego typa co szuka ruchania w internecie i lubi młodsze od siebie , a akurat trafi na prowokacje
Albo po prostu nie wyrabia psychicznie bo jest ciśnięty przez tych całych "łowców pedofili" zjebow, co sie dopierdolą do pierwszego lepszego typa co szuka ruchania w internecie i lubi młodsze od siebie , a akurat trafi na prowokacje
No, trafia na prowokację ale o tym nie wie. "dziecko" pisze mu, że ma 12, 13 lat a typ wysyła zdjęcia kutasa i prosi o zdjęcia dziecka. Faktycznie całkiem normalny gość. Po prostu lubi młodsze od siebie. Dziwnie śliski jesteś, jak o tym piszesz
Ktoś wie jak wygląda leczenie takiego fisia? Jak rozumiem on słyszy w bani głosy, coś sobie uroi, ma iluzje. Dostanie leki i co się dzieje? Jak one działają? Nie słyszy już tych głosów, nie ma zwidów/ omamów, czy po prostu jest w stanie odróżnić, co jest w realu, a co mu jebnięcie podpowiada?
Dostaje psychotropy i zamyka mordę i już nikt nigdy nie musi słuchać jego pierdolenia i każdy jest szczęśliwy
Widać że nie masz ani nigdy nie miałeś styku z tą chorobą.. takie rzeczy każdy może gadac, schizofrenia jest dużo dużo gorsza i jedną najgorszych chorób. Nikomu nie życzę
Poczytaj o schizofrenii rezydualnej
I
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów