📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jako expert w dziedzinie motoryzacji i pirotechniki stwierdzam iż była to poważna awaria silnika!
tłoki popuchły chyba za bardzo i się zatarło? blok niewytrzymał i w pizduuuuuu, ale nie znam się, totylko moje domysły
no to na export do Polski teraz, wsadzi się silnik z innego wraka, pójdzie na otomoto jako bezwypadkowy bo w sumie to nie był wypadek
vass napisał/a:
Zapraszamy na darmową hamownię, ktoś chętny ?
Jak patrzę na niektóre wymiany wpisów to inaczej nie mógłbym tego nazwać
niemamskarpet. napisał/a:
no to na export do Polski teraz, wsadzi się silnik z innego wraka, pójdzie na otomoto jako bezwypadkowy bo w sumie to nie był wypadek
Szczególnie że u nas zapotrzebowanie na pikapy wielokrotnie przekracza podaż. Każdy u nas chce jeździć siedmiolitrowym wózkiem.
Tymczasem w Europie.
Teraz dodamy dodatkową opłatę 5000 euro do każdego nowego auta z pojemnością powyżej 500cm/3 za zabijanie owadów przednią szybą.
Teraz dodamy dodatkową opłatę 5000 euro do każdego nowego auta z pojemnością powyżej 500cm/3 za zabijanie owadów przednią szybą.
za dużo niuta się chciało wycisnąć
A my za to płacimy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów