📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
chyba jak nakarmić kotem krokodyla.... Chociaż za kotami nie przepadam(jestem uczulony to i tak stwierdzam niezłe skurwysyństwo
Brawo, kurwa BRAWO! A teraz dawać wszyscy miłośnicy sierściuchów z pojazdem na mnie, idę po popcorn
Dwa razy uśmiechnęła mi się morda:
-Jak prawie go dogoniły i myślałem, że to koniec filmiku.
-A drugi wiadomo
-Jak prawie go dogoniły i myślałem, że to koniec filmiku.
-A drugi wiadomo
Kurwa, a już myślałam, że sierściuchowi się poszczęści...
z pływaniem sobie poradził, gorzej ze wspinaniem po bambusie
ulifont napisał/a:
Komuś się w głowie popierdoliło.
Co niektórzy zapomnieli chyba gdzie są, to sadol, nie kwejk.
Chcesz oglądać śliczne kotki, to zmień portal.
@up
Kurwa odezwali się w was sadole wielcy... Wskocz sam do takiego stawiku i nagraj się przy okazji, nikt nie będzie miał pretensji.
Kurwa odezwali się w was sadole wielcy... Wskocz sam do takiego stawiku i nagraj się przy okazji, nikt nie będzie miał pretensji.
@up Portal nazywa się sadistic.pl więc nazwa zobowiązuje do czegoś A w filmie jest przedstawiony sadyzm w czystej postaci
Jak wrzucą myszkę wężowi do pożarcia to jest spoko ale jak ktoś wrzucił kota aligatorom to nagle oburzenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów