Nie piszę tego, w sensie wyśmiewczym... ale polecam oglądnięcie, bo można się kiedyś nadziać... naprawdę polecam...
tutaj znalazłem 2 odcinek 1 serii po pl (najważniejsze od 4 min, jednak polecam całość):
The Real Hustle
Co z tego? Właśnie tak działają media opiniotwórcze
to wyjaśnia bardzooo pojęcie socjotechniki...
(pod wpływem)
Ja tu widze ze typek chodzi i kupuje za biale karteczki cos tam.
Po krótce: murzyna nie oszukasz, bo są z natury nieufni i nie myślą.
aż się wierzyć nie chce... ^^ ale na BBC Entertaimment czy coś takiego, jest program uświadamiający jak działają krętacze (chyba prawdziwe przekręty)... też można się ciekawych rzeczy dowiedzieć... wystarczy tylko zrobić trochę zamieszania, wzbudzić zaufanie na ulicy, bądź zdezorganizować komuś sposób myślenia.... i ludzie głupieją?
Nie piszę tego, w sensie wyśmiewczym... ale polecam oglądnięcie, bo można się kiedyś nadziać... naprawdę polecam...
tutaj znalazłem 2 odcinek 1 serii po pl (najważniejsze od 4 min, jednak polecam całość):
The Real Hustle
Ten filmik z linka smierdzi ustawka... czemu w numerze z lotniska jest brainiac? xd
Ten filmik z linka smierdzi ustawka... czemu w numerze z lotniska jest brainiac? xd
Bo może potrzebowali kogoś do programu?? weź pod uwagę, kiedy wystartował The Real Hustle, a kiedy Brainiac? Reklama banku, jogurtu, czy wody do picia też może śmierdzieć, bo grają w nich znane osoby? oglądnij inne odcinki to zobaczysz o co chodzi
@bary, mniej więcej chodzi o to, że koleś wchodzi do sklepu, bierze towar co jakiś czas pokazując portfel pełen banknotów
bardziej chodzi o zwrot " take it,its fine" ktory pojawia sie w kontekscie metra w kazdej rozmowie w chwili przekazania pieniedzy.czysta psychologia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów