📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wysiąść pogratulować żaru i dopierdolić.
grandl napisał/a:
Po chuj hamował?
Gdybyś miał nowe auto to też by Ci było szkoda go zarysować.
Pojebany ten typ szkoda ze sie nie poślizgną wtedy to bym mial radoche
No nie wiem po co hamował :/
Ja chyba wiem po co hamowal! Zeby nie przejechac tego goscia
Kto kurwa jeździ z włączoną kamerą? Ale chyba nie po to by nagrać jakiś podstawiony żarcik? :/
ogólnie pierwszy film na sadolu z kamerą na rozdzielczej i bez wypadku!!
piwo za coś nowego
piwo za coś nowego
Znając życie ten kierowca taśmę oddał na psiarnie. Winny pewnie ukarany nie będzie miał już ochoty na żarty.
Zajebiste swiatła mają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów