📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chuj z filmem, masz piwo za to że bongman ma 5 ostrzeżeń w końcu trochę spokoju
up haha serio?
a za co
banujem ciula
co to za latajoncy rower
a za co
banujem ciula
co to za latajoncy rower
Co do filmiku szkoda, że tak daleko nagrywał. Ciekaw jestem jak to zrobił. Swoja drogą nieźle przezwyciężył prawa fizyki.
@2xUp "żułw". Człowieku proszę zlituj się i umrzyj w chuj analfabeto... Sprawdźcie sobie jego komentarze. Takim dzieciakom powinni dawać bana jeszcze zanim konto założą.
Masz jakiś problem gościu??? Podaj swoje Nk albo facebuka to pogadamy albo ho na solo
nie bedzie mnie jakiś szczaw wyzywał mnie poważnego bizmesmena
Masz jakiś problem gościu??? Podaj swoje Nk albo facebuka to pogadamy albo ho na solo
nie bedzie mnie jakiś szczaw wyzywał mnie poważnego bizmesmena
Jeszcze nie mam tak wypranego mózgu jak ty, żeby zakładać fejsbuki i inny syf. Poza tym jesteś mały i głupi więc idź do mamy po kieszonkowe i do papierniczego śmigaj po kredki i nowe zeszyty, bo drzwi gimbazy już tuż tuż za rogiem.
Up nie pierdol obsrałes się przed żułwiem - elegancko Ci rękawicę rzucił
kokkoookokokoookok cziken
kokkoookokokoookok cziken
Popatrzcie na wiek - 15 lat! szkoda wdawac sie w dyskusje z gimbami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów