Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Sebarathis 2013-02-24, 22:52
Ok dzieki. Z tego co mówisz to lepiej w totomixie
Zgłoś
albineek 2013-02-24, 22:53
moj kolega w Limerick'u (Irlandia) obstawil 12 meczy i wszyskie mu weszly..nie byla to tylko pilka nozna ale hurling, rugby wiec raczej mozna powiedziec ze obstawial wiekszosc w ciemno..
nie znam stawki za jaka zagral ale wygral 640 000 euro..
pozdrowionka dla Krzysia ;]
Zgłoś
kempak 2013-02-24, 22:54
@MIhau_

gówno prawda, buki internetowe nie ściągają podatku.
Zgłoś
strunka 2013-02-24, 23:03
tyś to skrót od tyśąc?
Zgłoś
M................x 2013-02-24, 23:15
Yedwab napisał/a:

tyś to skrót od tyśąc?

Ja pierdole, zadałem to pytanie rodzicom jak miałem 4 lata, szybki jesteś i bardzo spostrzegawczy.
Zgłoś
speedster 2013-02-24, 23:30
Meretrix napisał/a:

Ja pierdole, zadałem to pytanie rodzicom jak miałem 4 lata, szybki jesteś i bardzo spostrzegawczy.

Ta sama sytuacja.Autobus jadący na osiedla tysiąclecia-
Oś. Tyś
Aż oczy bolą...

Ni hoooya!
Zgłoś
Tomizmc 2013-02-24, 23:52
Tylko tak mi sie udalo Jedyny plus to taki ze to w funtach

Zgłoś
maniekslupsk 2013-02-25, 0:05
Nie panstwo tylko skurwysyny!!!!!!!

Słupsk
Zgłoś
micbar0405 2013-02-25, 3:39
MIhau_ napisał/a:

I przy wygranej 17538 zl to i tak ponad 1700 zl zabiera Ci panstwo. ZA NIC!

Jak kurwa za nic?
A dentystę i lekarza byś za darmo chciał... Albo w podstawówce wycieczkę do planetarium kurwa...
Zgłoś
MIhau_ 2013-02-25, 13:46
Za wycieczke mojego dziecka do zoo zgadnij kto placil? Za dentyste, zeby bylo zrobione fachowo prywatnie zgadnij kto placil?
Zgłoś
bania88 2013-02-25, 14:02
@UP Swieta prawda
Zgłoś
strunka 2013-02-25, 22:30
Meretrix napisał/a:

A czy to był jakiś wyścig kto pierwszy zada to pytanie? Zwracam uwagę na błąd, bo to mój ulubiony sposób komentowania.
Zgłoś
pocominick 2013-02-26, 22:09
Obstawiam regularnie od 3 lat, mam z tego korzyści finansowe i jedyne buki jakie mogę wam polecić to bet365 ze względu na największą ofertę, oraz pinnacle ze względu na największe kursy. Takie wygrane to albo posiadanie info, lub naprawdę ogromny fart. Jedna rada nie wierzcie że to jest sportowa rywalizacja, 70-80% spotkań jest ustawionych, bo w grze jest za duża kasa, więc patrzenie na to z perspektywy że lepszy zawsze wygrywa jest bzdurą.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów