📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Uwielbiam oglądać tego kolesia jak robi w chuja wszystkich murzynów
Podczas, gdy murzyni zadają sobie jedynie pytanie "po co coś robić"
Biali zastanawiają się "jak coś zrobić lepiej"
Biali zastanawiają się "jak coś zrobić lepiej"
No super ale zapalniczkę tj. krzesiwo i łuk już zrobił, czemu dalej jedzie na ręcznym?!?
gosc jest swietny domek widziałem jak robil i nie tak jak murzyni z blota i gówna... znaczy ten 2 element ominał, można ? można !
Bardziej przypomina mydło wiecie z kogo, stoją oni za wszystkim.
po co murzynowi pierdzielić się z muszelkami jak se ulepi dom z gówna
orisuniek,
mygyry,
Kamil10923,
Panowie, zamiast pierdolić trzy po trzy lepiej oglądnijcie czarną panterę to będziecie wiedzieć jak wygląda prawdziwa afryka a nie to co telewizji nam wciskają
mygyry,
Kamil10923,
Panowie, zamiast pierdolić trzy po trzy lepiej oglądnijcie czarną panterę to będziecie wiedzieć jak wygląda prawdziwa afryka a nie to co telewizji nam wciskają
Podziwiam gościa
Jedyny taki który powiedział sobie " Chuj z tym wszystkim. Idę mieszkać do lasu ", po czym faktycznie to zrobił. Polać mu!
Jedyny taki który powiedział sobie " Chuj z tym wszystkim. Idę mieszkać do lasu ", po czym faktycznie to zrobił. Polać mu!
Ja pierdole koleś robi cegły ze ślimaków! Czekam na odcinek jak stawia małą przydomową elektrownie atomową żeby zasilić zderzacz hadronów
@TajemniczeGrzmotyWNocniku nie zapomnij o theodorze Kaczyńskim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów