Na przykład tak
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@kerim85 racja mój błąd, ja pierdolę człowiek uczy się całe życie
Na drzewa nie wchodzą, przecież nawet stamtąd nie zeszli...
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
Na drzewa nie wchodzą, przecież nawet stamtąd nie zeszli...
@fun88 ale przypał otworzył painta zrobił jakiś chujowy fotomontaż wgrał to na serw wstawił w komentarz i zero piw hah
Postawiłem mu piwo, żeby twój komentarz był bez sensu.
'Til your life is at an end.
Tak tak, to zbyt oczywiste
faktycznie tak by było, gdyby nie to że ciała i tak po jakimś czasie znikają. Jakby nie znikały to wyobraź sobie jakby wyglądało GTA na samym końcu. Gdzie nie spojrzysz - trupy
Pyro25 napisał/a:
@fun88
faktycznie tak by było, gdyby nie to że ciała i tak po jakimś czasie znikają. Jakby nie znikały to wyobraź sobie jakby wyglądało GTA na samym końcu. Gdzie nie spojrzysz - trupy
Dam ci piwo, żebyś nie miał 666
Moim zdaniem całkowity realizm. Przecież zachowują się jak prawdziwi, hamerykańscy policjanci.
Najbardziej zajebista gra 2008 roku. Pamiętam jak w nią namiętnie klepałem 31 grudnia 2008 w oczekiwaniu na sylwestra. BEST. TIME. EVER
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów