Na przykład tak
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
czasami musi zepchać
czasami musi zepachać
Co musi zrobić?
"jak coś Ci nie pasuje polej to keczupem"
To aż nazbyt obrazuje poziom inteligencji NYPD
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
super evil napisał/a:
up zwykła literówka
Czyli gdyby nie literówka, byłoby "zepchać". Też zajebiście...
Nadal lepsze AI niż w Fifie!
Skynetowi jeszcze sporo brakuje...
heylbj napisał/a:
Wyznawcy jp właśnie wspinają się na drzewa, słupy i billboardy w całym kraju.
Małpy bez rozumy już tak mają
"nie robiąc kompletnie nic"? a w 0:45 to co? pomagał mu wstać i niechcący go zepchnął?
ziom25
Ale się przyczepiłeś szczegółów Faktycznie ta metoda nie sprawdza się w 100%, co było widać 2 czy 3 razy w filmiku. Ale czy to ważne?
Ale się przyczepiłeś szczegółów Faktycznie ta metoda nie sprawdza się w 100%, co było widać 2 czy 3 razy w filmiku. Ale czy to ważne?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów