Po prostu podchodzisz, uśmiechasz się i prosisz duże frytki.
Własny pomysł ;x
Znalazłem sposób, żeby zagadać do seksownej, wykształconej kobitki Sprawdza się zawsze, jeszcze mnie nie zawiódł!
Po prostu podchodzisz, uśmiechasz się i prosisz duże frytki.
Własny pomysł ;x
@up
ale mu dojebałeś, szacun na dzielni.
I tak robią Ciebie te kobitki za każdym razem. Na frytki za 4 złote. Szacun, Cygan93. Wyjebany nick!
założę się, że autor pewnie w życiu nie parał się uczciwą pracą o studiach nie wspominając. Bo rozumiem, że dowcip do tego pije, kształcisz się-pracujesz w macu. Śmiejesz się z takich ludzi, a ja śmieję się z ciebie, bo zamiast robić coś konstruktywnego wrzucasz badziewne dowcipy, które niewiele mają wspólnego z rzeczywistością.
po tych 2 kierunkach mowy nie ma o pracy w fast foodach i prawdę mówiąc jestem ustawiony.
Co do uczciwej pracy, o której wspomniałeś moja rodzina jest dosyć zamożna, moja mama jest dobrze ustatkowaną kobietą, między innymi jest prokurentem w dużej firmie transportowej, linie podmiejskie, gdzie bilet się kupuje u kierowcy.
Także nie przypierdzielaj się do głupiego dowcipu, który może i nijak ma się do reali życiowych, ostatnio temat studentów w fastfoodach jest "fajny", więc tylko to jest moją motywacją.
W moim wieku szacun na dzielni się MA WYPRACOWANY. Ty jeszcze trochę popracuj. I won spod mojej klatki schodowej bo Ci kaptur urwę następnym razem!