Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Programy typu Dudesons czy Jackass oglądam rzadko, dlatego nie spotkałem się dotąd z tłumaczeniem tych tytułów. Nie wiem jak gorąco jest u Ciebie w pokoju, ale dla mnie jeżeli coś jest chujowe, to może być stworzone nawet przez Bill'a Gates'a, a i tak chujowym pozostanie i nie pomoże tu żadne "sprawdzenie w google".
@up kurwa debilu nadal nie rozumiesz? Nie chodzi mu jak ty odmieniasz czy ki chuj, tylko o to że ktoś wymyślił tak chujowe tłumaczenie że chuj "dudesons ≠ koleszkowcy"
rozumiem bolszewicka świnio o co ci chodzi.
następnym razem niech sprawdzi w google dlaczego dudesons przetłumaczyłem jako koleszkowcy
@oskar19
nie dość że nie umie korzystać z google to jeszcze ma problemy z czytaniem
No tak, okar19. Jak mogłem przeoczyć.
nie dość że nie umie korzystać z google to jeszcze ma problemy z czytaniem
Nie potrzebuję google aby wyrobić sobie o czymś opinię.
koleszkowcy = dudesons
dopełnicz l. mnogiej = koleszkowców
słyszałeś o google ? sprawdź sobie tam czy mam racje
ja pierdole z kim ja rozmawiam w ogóle
Między literą kończącą wyraz a znakiem interpunkcyjnym (z wyjątkiem myślnika, nawiasu otwierającego i cudzysłowu otwierającego) nie stosujemy spacji.
@UP
Zaimponował byś im poprawną polszczyzną. Znaczy się tym "jakiś" dupeczkom.
świetnie, doucz się jeszcze pisowni partykuł -bym, -byś, -by.
fragmenty z top gear'a , koleszkowców ,
czym jeszcze zawalicie sadola ?
Jak zwykle " czym jeszcze" skoro tak Ci się kurwa tu nudzi to krótkim słowem WYPIERDALAJ . Sadol był i będzie istniał po to żeby były nowości i pomysły ( nie koniecznie ogarniętych ludzi ) a Twoja zjebana autoagresja koło chuja nam lat bo wcale tym nie błyszczysz !!!!
PS kolejny twój post jest w chuj podobny ! jeśli chcesz nabijać posty to zmień forum bo stajesz się żałosny
Jak zwykle " czym jeszcze" skoro tak Ci się kurwa tu nudzi to krótkim słowem WYPIERDALAJ . Sadol był i będzie istniał po to żeby były nowości i pomysły ( nie koniecznie ogarniętych ludzi ) a Twoja zjebana autoagresja koło chuja nam lat bo wcale tym nie błyszczysz !!!!
PS kolejny twój post jest w chuj podobny ! jeśli chcesz nabijać posty to zmień forum bo stajesz się żałosny
Bede pisał co mi się podoba , a wypierdolić to moge ci jedynie w ryj jeżeli jesteś zainteresowany .
Woodstock się zakończył , czemu nie zbierasz puszek ? Nie załapałeś się ?
nie tłumacz sie , jakbyś mial IQ większe od temperatury pokojowej sprawdziłbyś to co napisałem w google .
translate.google.com/en/pl/dudesons
Nawet Google twierdzi, że Dudesons nie tłumaczy się jako "koleszkowcy"...
Pogódź się z tym, że to idiotyczne tłumaczenie wymyślił jakiś tępak, który musiał koniecznie spolszczyć nazwę, w oryginale brzmiącą dużo lepiej niż ten słowotwór.
Po prostu - są na tym świecie nazwy i tytuły których NIE-POWINNO-SIĘ-TŁUMACZYĆ.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów