📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
bercisko napisał/a:
Tylko tam nie ma paliwa
ale jest w huj rozpuszczalnika a którym może piła pracować geniuszu!!!
myślała że w cipę wejdzie ale przeceniła swoje możliwości
Na 100% Niemka bo oni mają w genach okradać wszystkich.
zielonydarian napisał/a:
ale jest w huj rozpuszczalnika a którym może piła pracować geniuszu!!!
A ty to dopiero jesteś geniusz debil
Na rozpuszczalniku pochodziła by parę sekund i by się silnik zatarł tępy ch
Polacco Sivusco napisał/a:
Piłę nie, ale sporego LCD to wiem jak zajebać
Jak zajebać spore LCV TV
reklama... to tylko reklama
w UK bylem swiadkiem :
Koles podszedl do sciany, odlaczyl sobie TV, sciagnal ze sciany i wyszedl. Ja wlasnie wchodzilem, dopiero po chwili zajarzylem cos sie wydarzylo, ja i jeszcze jakis ziom zaczynamy cos mowic, ze wlasnie im TV zajebali ze sciany a obsluga : eeee mamy kamery, nagrali sie na kamerach. No i chuj, tyle w temacie.
wojtas09999 napisał/a:
To przynosisz ze sobą geniuszu. Już tego nie dopisałem, bo myślałem, że dla każdego bedzie to raczej oczywiste. Ale Jak zwykle jakiś debil nie zawiódł.Tylko tam nie ma paliwa
Nie widzę powodu, żeby na temat filmu pisać jakiekolwiek wywody wkomentarzu. Film sam typiarę wyjaśnił.
Raz w życi tory mojej błyskotoiwej kariery zaprowadziły mnie do OBI. Cały miesiąc tam wytrzymałem i powiem wam, że przerażające jest co i jak tam kradną. Wszystko. Nawet ziemię ogrodową wynoszą. Wiertła w skarpetach. Mnóstwo.
Znajomy też z Bełchatowa opowiadał jak kradli telewizory. Jeden "szcza" na środku sklepu, ochrona i ciekawska obsługa do Niego a kumple z TV przez wyjście główne. Był to początek lat 2000.
NiemiecWaszPan napisał/a:
To może ty powiesz nam, jak zajebać piłę łańcuchową, skoro jesteś taki mądry...?
Płacąc za nią jak normalny człowiek? No chyba że chcesz należeć do rodziny małp ale to jest już Twój wybór
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów