Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bercisko napisał/a:
Tylko tam nie ma paliwa
ale jest w h🤬j rozpuszczalnika a którym może piła pracować geniuszu!!!
zielonydarian napisał/a:
ale jest w h🤬j rozpuszczalnika a którym może piła pracować geniuszu!!!
A ty to dopiero jesteś geniusz debil
Na rozpuszczalniku pochodziła by parę sekund i by się silnik zatarł tępy ch
Piłę nie, ale sporego LCD to wiem jak zaj🤬
Jak zaj🤬 spore LCV TV

Jak zaj🤬 spore LCV TV
Polacco Sivusco napisał/a:
Piłę nie, ale sporego LCD to wiem jak zaj🤬
Jak zaj🤬 spore LCV TV
reklama... to tylko reklama
w UK bylem swiadkiem :
Koles podszedl do sciany, odlaczyl sobie TV, sciagnal ze sciany i wyszedl. Ja wlasnie wchodzilem, dopiero po chwili zajarzylem cos sie wydarzylo, ja i jeszcze jakis ziom zaczynamy cos mowic, ze wlasnie im TV zaj🤬i ze sciany a obsluga : eeee mamy kamery, nagrali sie na kamerach. No i c🤬j, tyle w temacie.
wojtas09999 napisał/a:
To przynosisz ze sobą geniuszu. Już tego nie dopisałem, bo myślałem, że dla każdego bedzie to raczej oczywiste. Ale Jak zwykle jakiś debil nie zawiódł.Tylko tam nie ma paliwa
Nie widzę powodu, żeby na temat filmu pisać jakiekolwiek wywody wkomentarzu. Film sam typiarę wyjaśnił.
Raz w życi tory mojej błyskotoiwej kariery zaprowadziły mnie do OBI. Cały miesiąc tam wytrzymałem i powiem wam, że przerażające jest co i jak tam kradną. Wszystko. Nawet ziemię ogrodową wynoszą. Wiertła w skarpetach. Mnóstwo.
Znajomy też z Bełchatowa opowiadał jak kradli telewizory. Jeden "szcza" na środku sklepu, ochrona i ciekawska obsługa do Niego a kumple z TV przez wyjście główne. Był to początek lat 2000.
NiemiecWaszPan napisał/a:
To może ty powiesz nam, jak zaj🤬 piłę łańcuchową, skoro jesteś taki mądry...?
Płacąc za nią jak normalny człowiek? No chyba że chcesz należeć do rodziny małp ale to jest już Twój wybór

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie