Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
glupia c🤬a... a mogla sobie wykroic dziure w podlodze i uciec pod budynkiem

jaka ameba umysłowa
jak by ktoś opowiedział to bym nie uwierzył ... k🤬a jaki pusty dzban

Hexagon napisał/a:
jaka ameba umysłowa jak by ktoś opowiedział to bym nie uwierzył ... k🤬a jaki pusty dzban
To może ty powiesz nam, jak zaj🤬 piłę łańcuchową, skoro jesteś taki mądry...?

NiemiecWaszPan napisał/a:
Odpalasz i wychodzisz.To może ty powiesz nam, jak zaj🤬 piłę łańcuchową, skoro jesteś taki mądry...?
w Nomi w Bełchatowie wzięli kilkanaście sztuk do wózka pojechali z tym na ogród zewnętrzny po czym przerzucili przez ogrodzenie... Polak potrafi

w h🤬ja walisz ?! przecież sposób twojego ojca jest niezawodny, sam go stosujesz, wpychasz w dupę obok roweru i wychodzisz ta damm tssss
remi1982 napisał/a:
Odpalasz i wychodzisz.
Tylko tam nie ma paliwa

vippero napisał/a:
Myślałem że wsadzi sobie całą piłę w dupę i wyjdzie jakby nigdy nic
To u murzynek. i jeszcze 50 litrowy kanister na paliwko pod cycem by schowała.
Po fryzie myślałem już że czarna w peruce i w masce na ryju... a tu niespodzianka.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie