Witajcie. Wiem, że to nie kwejk, może nic w tym sadystycznego, ale wstawiam zdjęcie z dzisiejszego poranka, gdy zawiozłem swoją babcię do lekarza do Sejn i poszukiwałem miejsca parkingowego. Gdyby ktoś się kiedyś zastanawiał w jaki sposób zaparkować 4 samochody tak, żeby zająć 8 miejsc, no to ma odpowiedź. Może się komuś wydawać, że dałoby się wcisnąć w którąś z tych luk samochód, ale to tylko złudzenie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
NikoLative napisał/a:
No jego przewinienie zdaje się być najbardziej błahe - wszak jedynie stanął na dwóch miejscach parkingowych, ale przynajmniej równolegle do wytyczonych miejsc parkingowych.
tak tylko prawdopodobnie bialy samochod stanal duzo wczesniej, kiedy miejsca byly prawie prawidlowo (po skosie) zajete. Pozniej wszyscy odjechali (ci po skosie) i zostal tylko bialy. I przyjechaly te jeb*ne kur*y leniwe (zdarza sie oczywiscie, ze ktos nie potrafi, ale wiekszosc przypadkow to czyste chamstwo i lenistwo) i zaparkowaly jak pi*dy...
Widac, ze tu miejsce jest dosyc szerokie, wiec jesli jest wytyczonych 8 linii na 7 miejsc, to moze sie zmiescic 8, a moze nawet 9 samochodow zaparkowanych w ludzki sposob. Wiec moim zdaniem bialy samochod na 50% jest ok
Biała psia budka stoi w miare ok - miejsca są po skosie... oczywiście buractwo z grupy VAG stanęło po swojemu. Ja bym zaparkował przed czarnym audi i niech sie głowi jak wyjechać...
Volkswagen
Volkswagen
??? Renault ???
Volkswagen
kolejne foto :
Znów Vieświagen
Jeszcze jakieś pytania? I nie, nie sądzę, by były to jedynie kobiety.
Ale nie, to w mesiach i BMW jeżdżą wieśniaki, a jak słychać stukot diesla w vieśku czy audi szwagra to MIÓD dla uszu!!
Nienawidzę VW i na każdym kroku widzę, że mam rację.
Jest to marka-bóg dla typowych cebulaków.
I pamiętajcie, VW, Audi, inne kurwa marki dla nich nie istnieją, bo sąsiad/szwagier/ojciec ma i jeździ, więc jest najlepsze!!! i spala paaaanie 5,6l/100 w tdiku!!!!
Człowiek wieś opuścić może, ale vieś(wagen) z człowieka - nigdy!
Up , ten pierwszy to zdaje sie , ze audi , chociaz tez przez chwile myslalem , ze passat . W kazdym badz razie ałdi to dalej wieśwagen , a ja nie trawie wieśwagenow .
wyobraźcie sobie sytuacje, ostatnio jestem kierowcą laguny grandtour- no sporawy samochod, przyjeżdżam do pracy na uczelnie (wydział nauk o zdrowiu - kilkaset dziewczyn na jednego kolesia ) a na parkingu na 20 samochodów ustawione jakieś clio, fiat uno, golf 3, punto i dwa polo i kurwa parking pełny, nawet nie ma jak wjechać!
Camel_06 napisał/a:
Spawacz123 Tico pół biedy, jeszcze gorzej kiedy Smart.
W zasadzie jak już stoi smart a ktoś ma tico to... znowu nie ma problemu...
Spawacz123 napisał/a:
Nie, gorsza jest sytuacja gdy jedziesz jedziesz jedziesz... o! Widzisz miejsce! Już chcesz parkować, a tam pierdolone Tico.
albo skuter !
@up
a skąd wiesz jaka była sytuacja jak te 2 auta parkowały? może wszystkie tak stały pod takim kątem i one też musiały? na wpierdol zasłużył tylko kierowca czarnego auta
a skąd wiesz jaka była sytuacja jak te 2 auta parkowały? może wszystkie tak stały pod takim kątem i one też musiały? na wpierdol zasłużył tylko kierowca czarnego auta
@up Nie nie musiały. W takich sytuacja dojeżdża się na milimetry do sąsiedniego auta. Ty stoisz dobrze, a taki chuje nie wyjedzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów