Witajcie. Wiem, że to nie kwejk, może nic w tym sadystycznego, ale wstawiam zdjęcie z dzisiejszego poranka, gdy zawiozłem swoją babcię do lekarza do Sejn i poszukiwałem miejsca parkingowego. Gdyby ktoś się kiedyś zastanawiał w jaki sposób zaparkować 4 samochody tak, żeby zająć 8 miejsc, no to ma odpowiedź. Może się komuś wydawać, że dałoby się wcisnąć w którąś z tych luk samochód, ale to tylko złudzenie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U mnie pod blokiem to normalka. Też mnie to wkurwia, i już nie raz jak przyjechałem wcześniej to stanąłem w poprzek zajmując trzy miejsca. Stałem tak do wieczora. Nie uwierzycie - lekcja działa ponad dwa miesiące.
Trzeba było spisać rejestracje. Sadol by ich nauczył
wystarczyło wentylki poodkręcać i wyrzucić, a jak za dużo to samo powietrze spuścić. Nauczyliby się na dobre!
To wygląda jakby wróciło 4 najebanych pajaców z imprezy. Najgorsze jak po nocy szukasz miejsca parkingowego, wszystko zajebane i nagle widzisz te dwa miejsca zajęte przez jednego debila co nie potrafi parkować.
Nie ma co się dziwić tak parkują mentalne wieśniaki
Nie, gorsza jest sytuacja gdy jedziesz jedziesz jedziesz... o! Widzisz miejsce! Już chcesz parkować, a tam pierdolone Tico.
Panie Urzędniczki do pracy przyjechały Parking zablokowany - brak petentów, brak petentów - kawa i ciasteczka i ciasteczka i ciasteczka. Dlatego jedna przyjechała małym dostawczym przystosowanym do przewozu delfinów i małych wielorybków bo trzeba kierowniczke do domu odwieźć
i za takie cos powinien byc nie karny kutas tylko wyrycie gwozdziem na kazdym elemencie stosownego wzorka. prawo powinno zezwalac na taki akt obywatelskiego czynu. wszystko po to zeby niedojebane jednostki nie potrafiace wspolzyc w spoleczenstwie zastanowily sie nad swoim zjebanym postepowaniem.
Spawacz123 Tico pół biedy, jeszcze gorzej kiedy Smart.
Faktycznie chujowo panowie stanęli. Ale nie masz co płakać, widać że dookoła pustki to na bank gdzieś miejsce znalazłeś, nie? To nie Kraków, da się przeżyć.
Faktycznie chujowo panowie stanęli. Ale nie masz co płakać, widać że dookoła pustki to na bank gdzieś miejsce znalazłeś, nie? To nie Kraków, da się przeżyć.
nadroke napisał/a:
nie no kolega w białym stanął całkiem ok.
No jego przewinienie zdaje się być najbardziej błahe - wszak jedynie stanął na dwóch miejscach parkingowych, ale przynajmniej równolegle do wytyczonych miejsc parkingowych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów