Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Niezłe zakończenie: idź do pracy jak chcesz zarobić, ale zasubskrybuj to ja zarobie.

@up, wiedziałem że już kiedyś coś podobnego widziałem. Na sadisticu chyba jednak nie było, albo ujowo szukałem

SOOPER napisał/a:
Może i zaleciało hipokryzją, ale przyznaj że motyw dobrypozdro dla nich, ale fanpage na facebooku to maja
![]()

Popieram!
Wyj🤬em fb jakiś czas temu i człowiek stał jakoś bardziej produktywny we wszystkich aspektach życia... wyp🤬olcie to c🤬jostwo! Kiedyś sądziłem, że to takie wygodne i fajne bo jestem na bieżąco z artystami i branżą, która mnie interesuję ale c🤬ja prawda, złudzenie
Wyj🤬em fb jakiś czas temu i człowiek stał jakoś bardziej produktywny we wszystkich aspektach życia... wyp🤬olcie to c🤬jostwo! Kiedyś sądziłem, że to takie wygodne i fajne bo jestem na bieżąco z artystami i branżą, która mnie interesuję ale c🤬ja prawda, złudzenie

Jak zarobić za pomocą pejsbuka:
1. Zrób fanpejdża dla debili typu puchałke, gimbałke, prosiałke itp.
2. Dodawaj debilne posty, ku uciesze gimbodebili - zbierz na tym 50.000 subskrypcji.
3. Reklamuj na fanpejdżu inne strony i produkty za hajs.
Nie dziękować.
1. Zrób fanpejdża dla debili typu puchałke, gimbałke, prosiałke itp.
2. Dodawaj debilne posty, ku uciesze gimbodebili - zbierz na tym 50.000 subskrypcji.
3. Reklamuj na fanpejdżu inne strony i produkty za hajs.
Nie dziękować.
złoto leży w internecie, a Wy mi każecie iść do jakiejś zj🤬ej pracy? hahahaha większej bzdury nie słyszałem, może jeszcze walczyć o etat i umowę na czas nieokreślony? Prawda jest taka, że jeżeli nie jesteś w stanie zniszczyć systemu to należy go wykorzystać, obecnie facebook daje niesamowite możliwości zbierania danych osobowych, namierzania potencjalnych klientów i docieranie do nich lepiej i szybciej niż za pomocą innych środków. Do tego prawo w Polsce nie jest jeszcze tak zj🤬e w kwestiach działalności internetowej i przy odrobinie wiedzy można uniknąć płacenia podatków i zarabiać pieniądze na takich ludziach, których nota bene wciąż przybywa.

Święta prawda. W internecie nie zarobisz. Dla mnie lepsza byle jaka praca nawet za pensję 1500zł/mies. niż ślęczenie przed kompem kilka godzin dziennie i piszę to jako osoba ciągle ucząca się. Jakieś piramidki, inwestowanie, oferty, PPA, PPD - wszystko na krótką metę. Po co to piszę? Aby ostrzec wszystkie napalone osoby, aby nie marnowały czasu tak jak ja to zrobiłem (jakieś 2 lata w plecy po kilka godzin dziennie). Dodatkowo taka praca bardziej wykańcza psychicznie, niż zap🤬lanie na magazynie przez 10h.

a ja już myślałem że będę leżał na tapczanie i klikał a kasa sama będzie wpadała na moją kartę visa

zawsze też można się wylogować i iść do roboty, ale jak kto woli zakładać non-stop konta...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie