Nie wiem, może kiedyś komuś to się przyda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Po pizdzie przejechać badylem?
widać że regularnie ćwiczone
ja tak moją żonę zatrzymałem jak mi spierdalała przez balkon do kochanka.to działa
Ja pierdolę kurwa. Sadol uczy, sadol bawi 120%...
Ktoś kurwa w jakiś sposób sprawdził, że krowa smyrana po piździe się zatrzymuje (nawet nie będę się zagłębiać jak i dlaczego), potem ta osoba postanowiła nagrać film jak pieści krowy patykiem po cipie i jeszcze później stwierdziła, że podzieli się tym ze wszystkimi ludźmi na świecie a potem była druga osoba, która to obejrzała gdzieś, ściągnęła na dysk, wrzuciła na sadola i teraz my to oglądamy... i jeszcze ktoś dodał temat do ulubionych
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Ktoś kurwa w jakiś sposób sprawdził, że krowa smyrana po piździe się zatrzymuje (nawet nie będę się zagłębiać jak i dlaczego), potem ta osoba postanowiła nagrać film jak pieści krowy patykiem po cipie i jeszcze później stwierdziła, że podzieli się tym ze wszystkimi ludźmi na świecie a potem była druga osoba, która to obejrzała gdzieś, ściągnęła na dysk, wrzuciła na sadola i teraz my to oglądamy... i jeszcze ktoś dodał temat do ulubionych
kurwa 3:50 w nocy a ja ogladam jak ruski opierdala krowy patykiem
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów